Utkání s Libercem je odloženo na 13. prosince

I přes úklid sněhu je stav hrací plochy nezpůsobilý.

Utkání s Libercem je odloženo na 13. prosince

Ligová fotbalová asociace rozhodla o odložení dnešního utkání 17. kola FORTUNA:LIGY mezi Bohemkou a Libercem. Hrací plocha v Ďolíčku byla i přes odklizení sněhu prohlášena za nezpůsobilou.

Dnes od brzkých ranních hodin úklidová četa odhrabávala napadaný sníh v Ďolíčku. Přestože se hrací plochu podařilo od sněhu prakticky vyčistit, její stav byl velmi špatný. V rozbředlých zbytcích sněhové nadílky se pod nohami vytvářely v trávě blátivé kaluže, na hřišti stála voda. Pokud by se utkání rozehrálo, po pár minutách by z trávníku nezbylo nic. Ke stejnému závěru došel také ředitel ligy Tomáš Bárta, který dopoledne Ďolíček navštívil.

NÁHRADNÍ TERMÍN
Utkání bylo odloženo na středu 13. prosince 2023, aby byl zápas odehrán ještě v tomto kalendářním roce. Výkop zůstává v 18 hodin, utkání bude v hlavním přenosu vysílat O2 TV Sport.

VSTUPENKY
Vstupenky zakoupené na dnešní zápas zůstávají v platnosti i pro nový termín 13. prosince. S ohledem na takto zásadní změnu je ale můžete samozřejmě vrátit. Vrácení vstupenek je nutné provést tam, kde jste je pořídili. Pokud jste je koupili ve fanshopu, fyzicky je přineste zpět. Pro vrácení vstupného u Ticketportalu se obraťte na reklamace@ticketportal.cz. Vstupenky je možné vrátit do neděle 10. prosince.

VÁNOCE S KLOKANEM
Komplikací je přeložení zápasu pro plánovanou tradiční klubovou vánoční akci. V souvislosti s prvoligovým utkáním jde o významný zásah do plánovaného programu. Osudem letošních Vánoc s Klokanem s ohledem na všechny překážky se budeme zabývat hned začátkem následujícího týdne. O výsledku vás budeme samozřejmě informovat.

Pokud máte v souvislosti s dnešním odloženým zápasem jakékoliv relevantní dotazy, můžete využít e-mailový kontakt petr.koukal@bohemians1905.cz.

Děkujeme za pochopení a věříme, že Bohemku podpoříte i v náhradním termínu!

#BOHEMKADOTOHO