Vánoce s Klokanem 2023

Tradiční vánoční akce se uskuteční na Náměstíčku v pondělí 18. prosince.

Vánoce s Klokanem 2023

Všechny Klokany zveme do Ďolíčku na tradiční vánoční setkání na Náměstíčku. Původní termín 13. prosince nám vzal odložený zápas s Libercem, ale přesto jsme se rozhodli Vánoce s Klokanem uspořádat. Proběhnou v pondělí 18. prosince se začátkem v 17 hodin.

ZMĚNA TERMÍNU
Konání tradiční akce společně s prvoligovým zápasem, který začíná až v 18 hodin večer, by významně omezilo a osekalo chystaný program. Proto jsme se rozhodli celou akci posunout na náhradní termín. Tímto krokem návštěvníky nepřipravíme o prohlídku stadionu, návštěvu muzea, společné rozsvícení vánočního stromku a závěrečný ohňostroj.

PROGRAM
V Ďolíčku budou opět na ochozu tribuny vánoční trhy, kde najdete třeba svařák a trdelník, vánoční věnce, ručně vyráběné vánoční ozdoby či latte art. Otevřené bude klubové muzeum a také press centrum, kde si před rozhovorovou tabulí můžete na památku udělat fotografii jako hlavní trenér Bohemians. Chystáme prohlídky stadionu, které podpoří Nadační fond Bohemians. Na Náměstíčku najdete fotokiosek Fortuny, který vám zase vytvoří vzpomínkovou fotografii či stories s interaktivními hráči Bohemky. Ve VIP místnosti proběhne autogramiáda současných i minulých osobností Klokanů, účast přislíbili například Radek Sňozík, Marek Nikl, Jiří Ondra, Vladimír Hruška, Josef Jindřišek, Lukáš Hůlka a David Bartek.

Na pódiu vás čekají dvě živá hudební vystoupení, křest oficiálního kalendáře. Pokud okolnosti dovolí účast hlavnímu trenérovi Bohemians Jaroslavu Veselému, budete mít možnost ho vyzpovídat ve speciálním Zeptej se Bohemky LIVE. V tradičních 19:05 zhasneme celý Ďolíček, abychom rozsvítili vánoční stromek. Pak si po vzoru minulých let zazpíváme hymnu Bohemians. Na závěr celého programu se přesuneme na hlavní tribunu, ze které budeme sledovat připravený ohňostroj.

Jednotlivé body programu se ještě mohou měnit. Vše budeme s blížící se akcí upřesňovat. Těšíme se na vás v Ďolíčku!

Za podporu tradiční akce děkujeme MČ Praha 10.