Bohemka remizovala bez gólů s Českými Budějovicemi

V posledním zápase roku 2023 Klokani bohužel neskórovali.

Bohemka remizovala bez gólů s Českými Budějovicemi

Od úvodní minuty vyběhl na hrací plochu i útočník Puškáč. Na levé straně Hála nahskočil místo Kovaříka. První ale zahrozili hosté z jihu Čech. V šestnáctce si přistrčil míč Suchan, ale přízemní střela se otřela o boční síť. Klokani odpověděli akcí Dostála, který zprava nahrál pod sebe Prekopovi, jehož střela jen o malý kousek proskákala kolem levé tyče do zámezí. 

Zanedlouho se do střeleckého zakončení na hranici šestnáctky dostal Hála, bohužel branku Jihočechů minul. Na něj navázal Prekop, kdy jeho střela už mířila za záda brankáře Janáčka, ovšem ten nakonec zvládl míč lapit ještě před brankovou čárou. V útoku se ukázali znovu i hosté. Z malého vápna pálil v obrovské šanci Suchan. Proti němu vytáhl skvělý reflex Jedlička, který střelu vyrazil.  

Druhý poločas otevřel střídající Kozák, který napálil odražený míč v těžké pozici nad branku. V akci se ukáazl i šikula Alli. Ten si navedl míč na střelu, s níž si nadvakrát dokázal poradit Jedlička. O pěkný fotbalový moment se postaral hostující Hellebrand. Za pokutovým územím si navedl míč a pěkně vypálil. Povedená rána letěla hezky, ovšem naštěstí se od břevna odrazila nad branku. Poté Čermák hezky vysunul Alliho. Těsně před ním se znovu vyznamenal brankář Bohemians, který míč stihl sebrat.

BOHEMIANS PRAHA 1905 - SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE 0:0 (0:0)
Praha, Ďolíček • sobota 16.12.2023 • 18:00 • 19. kolo F:L

Rozhodčí: Hocek - Kubr, Leška
ŽK: Kadlec - Čermák, Alli
Diváci: 3712

Bohemians Praha 1905:
Jedlička - Dostál, Kadlec (88. Köstl), Vondra, Hybš - Hůlka, Hrubý (46. Mužík) - Beran (57. Jánoš), Prekop (46. Kozák), Hála (74. Kovařík) - Puškáč 
Trenér: Jaroslav Veselý

SK Dynamo České Budějovice:
Janáček - Nikl, Čoudek, Králik, Sladký - Hellebrand, Čermák (87. Havel), Suchan - Šigut (41. Alli), Ondrášek (58. Adediran), Osmančík (46. Hora)
Trenér: Jiří Lerch