Vánoce s Klokanem už zítra

V Ďolíčku se sejdeme na tradiční akci v pondělí 18. prosince.

Vánoce s Klokanem už zítra

Ještě jednou vás v letošním roce zveme všechny do Ďolíčku. Tentokrát ovšem v uvolněném duchu Vánoc. Žádný stres ohledně výsledku fotbalového zápasu vás tady už nepotká. Na Náměstíčku proběhnou tradiční Vánoce s Klokanem, program začíná v 17 hodin.

PROGRAM
V Ďolíčku budou opět na ochozu tribuny vánoční trhy, kde najdete třeba svařák a trdelník, vánoční věnce, ručně vyráběné vánoční ozdoby či latte art. Otevřené bude klubové muzeum a také press centrum, kde si před rozhovorovou tabulí můžete na památku udělat fotografii jako hlavní trenér Bohemians. Na Náměstíčku najdete fotokiosek Fortuny, který vám zase vytvoří vzpomínkovou fotografii či stories s interaktivními hráči Bohemky.

V 17:15 začne první prohlídka stadionu a jeho zázemí, kdy se podíváte i do šatny Bohemians. Letos jsou tyto prohlídky věnované ve prospěch Nadačního fondu Bohemians. Kapacita jedné prohlídky je 12 lidí a je potřeba si na konkrétní čas zajistit volnou vstupenku. Tu získáte ve fanshopu za příspěvek do kasičky Nadačního fondu v minimální hodnotě 200 Kč. Vstupenky na první tři prohlídky (17:15, 17:30 a 17:45) půjde získat od 13 hodin, kdy fanshop běžně otevírá. Další tři prohlídky (18:00, 18:15 a 18:30) budou k dispozici ve fanshopu od 17 hodin. Přispět lze pouze v hotovosti.

Ve VIP místnosti proběhne autogramiáda současných i minulých osobností Klokanů, účast přislíbili například Radek Sňozík, Marek Nikl, Jiří Ondra, Vladimír Hruška, Josef Jindřišek, Lukáš Hůlka a David Bartek.

Na pódiu vás čekají dvě živá hudební vystoupení. Od 18 hodin vystoupí kapela Fusion Dejvice a o 30 minut později zazpívá populární česká gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi. Nebude chybět křest oficiálního kalendáře. Také budete mít možnost vyzpovídat hlavního trenéra Bohemians ve speciálním Zeptej se Bohemky LIVE. V tradičních 19:05 zhasneme celý Ďolíček, abychom rozsvítili vánoční stromek. Pak si po vzoru minulých let zazpíváme hymnu Bohemians. Na závěr celého programu se přesuneme na hlavní tribunu, ze které budeme sledovat připravený ohňostroj. Jednotlivé body programu se ještě mohou měnit.

Po celou dobu bude otevřený i fanshop, kde pořídíte spoustu krásných vánočních dárků.

Těšíme se na vás v Ďolíčku!

Za podporu tradiční akce děkujeme MČ Praha 10.