Tradiční vánoční akce měla v Ďolíčku úspěch

Součástí článku je také fotogalerie z celého pondělního večera.

Tradiční vánoční akce měla v Ďolíčku úspěch

Tradiční akce Vánoce s Klokanem se vlivem okolností v letošním roce dostala až do posledního předvánočního týdne. Náměstíčko se začalo plnit již před sedmnáctou hodinou. Tedy dříve, než měla akce dle harmonogramu začít.  Hned po příchodu mohli fanoušci ochutnat trdelník i sushi z kuchyně klubového lokálního partnera. Dále však i kávu připravovanou technikou latte art, nebo si zakoupit ručně tkané vánoční ozdoby do domácností a na vánoční stromeček.

Ve VIP prostorách stadionu probíhala autogramiáda bývalých a současných hráčů Bohemky. Fanouškům se podepisovali mistři z osmdesátých let Vladimír Hruška s Jiřím Ondrou. Z řad bývalých hráčů poté Dalibor Slezák, Michal Petrouš, Radek Sňozík a Marek Nikl. Současný kádr Bohemky zastoupil hlavní trenér Jaroslav Veselý se svým asistentem Davidem Bartkem. Přímo za hráčskou kabinu i v období zasloužené dovolené dorazili brankář Martin Jedlička, obránce Lukáš Hůlka a záložník Josef Jindřišek. Současně s autogramiádou probíhaly prohlídky zázemí stadionu. Fanoušci měli možnost vidět prostory, do nichž se jen tak během roku nedostanou. Pod vedením průvodců se podívali do kabiny A týmu a rozcvičovny, klubového muzea, ale i šatny rozhodčích. Po celou dobu bylo návštěvníkům dostupném press centrum. V něm se mohli vyfotit přímo před tabulí s klubovými partnery, kam pravidelně po zápasech usedávají přímí aktéři před novináře na tiskových konferencích. 

Krátce po osmnácté hodině na podiu vystoupil hudební sbor Fusion Dejvice v doprovodu své kapely se svým repertoárem. Na něj navázala gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi. Všichni přítomní se v 19 hodin sešli na Náměstíčku, aby v 19:05 mohl být slavnostně rozsvícen vánoční strom. Nechyběl ani křest oficiálního kalendáře hlavním trenérem Jaroslavem Veselým, který odpovídal fanouškům bezprostředně na dotazy přímo z podia. Na závěr celé akce došlo k tradičnímu přesunu na hlavní tribunu, odkud fanoušci sledovali ohňostroj, který celou vánoční akci zakončil. 

Děkujeme všem fanouškům za návštěvu a jejich podporu v roce 2023. Stejně tak i Městské části Praha 10, za jejíž podpory byla akce uspořádána.