Klokani pomohli Klokánkům

Nadační fond Bohemians finančně podpořil Fond ohrožených dětí Klokánek.

Klokani pomohli Klokánkům

Se závěrem roku 2023 jsme se pustili do aktivace Nadačního fondu Bohemians, abychom ho více dostali do povědomí lidem a mohli skrze něj pomáhat ještě více než doposud. V rámci aktivace jsme navázali kontakt s Fondem ohrožených dětí Klokánek v nedalekých Štěrboholech, který se aktuálně stará o dvě desítky dětí ve věku od dvou do šestnácti let v tíživé rodinné situaci.

V domě Klokánku navíc nedávno došlo k havárii topení, kvůli které museli kompletně zrekonstruovat jednu dětskou herničku. Proto jsme se rozhodli poskytnou jim finanční dar ve výši 30 tisíc korun. Symbolický šek převzala s dojetím ředitelka domova Mgr. Petra Vídenská. Za Nadační fond Bohemians jej předával brankář Martin Jedlička jako zástupce A týmu, který ve prospěch NF přispěl z vlastní společné kasy částkou 20 tisíc korun.

Dalších 20 tisíc přidala rodina Jakubowiczova. Zbylé prostředky zůstávají na transparentním účtu a brzy budou pomáhat i jinde. Klub také draží různé sběratelsky cenné předměty prostřednictvím Aukra, které je od začátku partnerem Nadačního fondu Bohemians. Aktuálně je v dražbě pamětní bankovka Antonína Panenky z limitované edice se sériovým číslem 1905. Dražba probíhá ZDE a končí v úterý 19. prosince v 19:05 večer.

V blízké budoucnosti budeme kromě předmětů dražit také unikátní zážitky jako je večeře s vybraným hráčem či možnost individuálního tréninku přímo v Ďolíčku pod vedením realizačního týmu Bohemians. Přispět můžete libovolnou částkou i jednoduše s použitím QR kódu pod článkem. Pokud si nastavíte trvalý příkaz, budeme vám o to vděčnější.

Klokani srdcem!