Vstupenky na první domácí zápas jsou v prodeji

Zajistěte si místo na stadionu pro bitvu s Plzní s předstihem.

Vstupenky na první domácí zápas jsou v prodeji

Na začátku ledna začaly prvoligové týmy s tréninkem v rámci zimní přípravy a v těchto dnech už mají za sebou také přípravné zápasy. Na start FORTUNA:LIGY si ještě nějakou chvilku počkají, neboť její zahajovací jarní kolo bude rozehráno až 10. února. Nicméně už v závěru minulého roku si fanoušci mohli do svých kalendářů zapsat termíny pěti úvodních ligových kol. Svěřenci trenéra Jaroslava Veselého v nich vyrazí třikrát na hřiště soupeře a dvakrát se představí v domácím prostředí. Domácí premiéra v roce 2024 čeká Bohemians v polovině února, kdy se střetnou s Viktorií Plzeň. Utkání se odehraje v sobotu 17. února od 18 hodin a fanoušci si můžou vstupenky pořídit už teď s předstihem.

HLAVNÍ TRIBUNA
Lístky do krytých sektorů se v předprodeji prodávají za 300 Kč. Pořídit si vstupenky můžete jednoduše přes internet, ale také při nákupu v kamenné prodejně fanshopu přímo v Ďolíčku. Pouze na těchto dvou místech máte zaručenou pravost vstupenky. Neprodané lístky budou v prodeji i v den utkání na pokladnách, ovšem už za 350 Kč.

SEKTORY B+C
Dále si lze zakoupit i vstupenky na stání do kotle za brankou, kde je k dispozici i malá kapacita míst k sezení. K dispozici je také několik lístků na protilehlou tribunu C. Vstupenka do těchto sektorů vyjde fanouška v předprodeji na 200 Kč. Na pokladnách už lístek bude stát 250 Kč.




VSTUPENKY PRO FANOUŠKY FC VIKTORIA PLZEŇ
Také hostující fanoušci můžou využít online předprodeje, a to prostřednictvím speciálního odkazu distribuovaného klubem FC Viktoria Plzeň. Cena vstupenky je 200 Kč. Také pro sektor fanoušků našeho soupeře platí, že pokud nebude kapacita vyprodána, budou vstupenky v prodeji na pokladně před zápasem, a to za 250 Kč.

UVOLNĚNÍ PERMANENTKY ZA ODMĚNU
Ačkoliv hlavní tribuna bývá v Ďolíčku vyprodaná, je na ní množství volných míst. Proto apelujeme na všechny permanentkáře, aby pomohli Bohemce naplnit stadion. I když jste za místo zaplatili, můžete svému klubu pomoci ještě víc. Navíc vás za to odměníme a můžete tak získat část ceny permanentky zpět. Pokud na utkání nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na znak Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk help@ticketportal.cz