Ve středu jede Bohemka do Vlašimi

Druhý zápas Tipsport ligy odehrajeme mimo Prahu.

Ve středu jede Bohemka do Vlašimi

Minulou sobotu vstoupila Bohemka do tradičního zimního turnaje na pražském Xaverově. V mrazivém počasí Klokani remizovali s prvoligovými Pardubicemi bez gólu, přestože k němu měli několikrát velmi blízko. Druhé utkání mají na programu uprostřed pracovního týdne. Ve středu 17. ledna se utkají s druholigovou Vlašimí. Zápas se hraje od 10:30 na umělé trávě ve Vlašimi. V přímém přenosu utkání vysílá ČT sport.

FC SELLIER & BELLOT VLAŠIM
Soupeř Klokanů působí ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE. Po podzimní části soutěže uzavírá první polovinu tabulky na 8. místě s bilancí 5-7-4. V závěru podzimní části navíc Vlašim získala pouze jeden jediný bod ze čtyř klání. Kromě remízy 1:1 na hřišti Táborska prohrála nejtěsnějším rozdílem 0:1 s rezervami Sigmy Olomouc a Sparty. Stejná porážka přišla i v Chrudimi. Skórovat Vlašim nedokázala ani v podzimním přátelském utkání s Duklou Praha, kdy prohrála 0:3. Zimní přípravu zahájil tým okolo trenéra Hyského v pondělí 15. ledna.

INFORMACE PRO FANOUŠKY
Zápas se hraje v areálu Na Lukách, kde před pár dny otevřeli novou umělou trávu třetí generace. Původní povrch z roku 2011 byl kompletně vyměněn a nahrazen modernější plochou vhodnou pro fotbal. UMT Na Lukách se nachází poblíž zimního stadionu a koupaliště. Vstupné na utkání je zdarma. Otevřen bude také stánek s občerstvením.

DOPRAVA A PARKOVÁNÍ
Pokud se chystáte Bohemku podpořit přímo na místě, je možné zaparkovat právě u zimního stadionu a koupaliště. K umělce se dostanete po ochozu vedlejšího travnatého hřiště. Cesta bude dle pořadatele viditelně označena. Z Prahy do Vlašimi se lze dostat také veřejnou dopravou. Doporučujeme autobusový spoj číslo 406 ze stanice Roztyly s odjezdem v 8:15. Do Vlašimi dorazí před půl desátou. Pro výstup nejblíže areálu využijte zastávku restaurace U kozla či Politických vězňů. Později můžete využít ještě spoj 401, který z Roztyl odjíždí v 8:45. Tímto autobusem se dostanete do stanice Benešov, Terminál, kde přestoupíte na linku 406 jedoucí opět do zastávky restaurace U kozla.