Vstupenky do Hradce Králové jsou v prodeji

První ligový zápas roku 2024 hraje Bohemka venku.

Vstupenky do Hradce Králové jsou v prodeji

Jarní část ligy odstartují Klokani na novém stadionu v Hradci Králové, kde se představí týden po návratu z Turecka, tedy v neděli 11. února od 15 hodin. V tomto článku najdete informace pro fanoušky, kteří se na utkání chystají.

FC HRADEC KRÁLOVÉ vs. BOHEMIANS PRAHA 1905
20. kolo F:L • neděle 11. února 2024 • 15:00 • Malšovická aréna Hradec Králové

JAK NA STADION
Adresa stadionu je Malšovická 821/1, Hradec Králové. Pokud jedete osobním automobilem, parkování je doporučené na parkovišti u koupaliště Flošna, které je naproti stadionu přes ulici Malšovická.Pokud plánujete cestu veřejnou dopravou, doporučujeme využít vlak z pražského Hlavního nádraží, který odjíždí v 10:09 a do Hradce dorazíte v 11:50. Tímto vlakem vyrazí většina našich fanoušků a od nádraží vyrazí pochodem ke stadionu. K dispozici je i další přímý vlak, který z Prahy odjíždí ve 12:09 a do Hradce dorazí ve 13:50. Případně autobusem buď v 10:25 z Černého Mostu, který do Hradce dorazí 11:30 nebo v 11:55 z Florence, který do Hradce dorazí ve 13:30

VSTUPENKY NA ZÁPAS
• Cena vstupenek je 380 Kč v předprodeji a 410 Kč v den utkání.
• Pro děti do 130 cm lze pořídit vstupenku za 20 Kč, přičemž dítě nezíská nárok na vlastní sedačku. Tyto lístky lze pořídit pouze v den utkání na pokladně arény č. 1.


PŘÍSTUP DO SEKTORU BOHEMIANS
Pro fanoušky Bohemians je vyhrazen sektor Q na jižní tribuně, do kterého je přístup vstupem 6.Podle návštěvního řádu jsou fanoušci a příznivci hostujícího týmu povinni zdržovat se pouze v sektoru určeném provozovatelem pro příznivce hostujícího týmu. To platí i v případě, kdy si fanoušek nějakým způsobem pořídí vstupenku do jiného sektoru než do sektoru Q a při vstupu na stadion na sobě bude mít šálu nebo dres Bohemians. Pořadatelská služba bude takového fanouška směrovat do sektoru hostí.Otevření hlediště v den zápasu je 2 hodiny před začátkem ligového utkání.

BEZPEČNOSTNÍ KONTROLY U VSTUPU
Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol.Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery.V případě podezřelého či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě. Fanouškům doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu ZDE.