Turecký deník: Den druhý

Sobota patřila přípravnému utkání.

Turecký deník: Den druhý

Druhý den na tureckém soustředění začal Klokanům klasicky snídaní. Protože ale dopoledne bylo volnější, nemuseli na ni vstávat brzy. Program hráčům oficiálně začínal až meetingem před odjezdem na zápas, ale už v ranních hodinách se někteří vydali s kondičním trenérem do posilovny.

Čtvrt hodiny před polednem místního času si trenér Veselý svolal tým do zasedací místnosti, aby mu společně se svými asistenty s pomocí videa udělali přípravu na afrického soupeře. V pravé poledne se pak hráči odebrali do autobusu, aby odcestovali k zápasu. Po pár kilometrech jízdy už byli v areálu Arcadia, kde čekal TS Galaxy FC. Soupeře Bohemians nešlo přehlédnout, respektive přeslechnout. Z kabiny se ozýval ohlušující týmový zpěv.

Klokani se však nenechali rozhodit a věnovali se vlastní přípravě a rozcvičení. Trenér Veselý měl v plánu protočit téměř celou sestavu, ale brzké zranění Puškáče jeho plány drobně narušilo. Utkání přineslo celkem sedm branek a místy se jitřily emoce. Reportáž z přátelského zápasu s popisem jeho průběhu najdete na hlavní stránce tohoto webu. Po závěrečném hvizdu se radovali Bohemians, parta v zelenobílém zvítězila 4:3.

Po návratu do hotelu zamířili hráči opět do wellness, aby načerpali síly na další dny přípravného kempu a ulevili unaveným tělům. Po večeři se dověděli nedělní program. Dopoledne stráví v posilovně, odpoledne se vydají opět na travnatý pažit.

V předchozím článku najdete fotogalerii z dnešního zápasu a rozhovor s asistentem trenéra Ivanem Haškem. Pod tímto článkem si můžete přehrát rozhovor s Honzou Kovaříkem, který dnes odehrál první poločas a v jeho závěru se prosadil z přímého volného kopu a zařídil Bohemce poločasové vedení o dvě branky.

Bohemka TV