Turecký deník: Den čtvrtý a pátý

Trénink, trénink a zase trénink.

Turecký deník: Den čtvrtý a pátý

Začátek nového týdne znamenal pro Klokany jeden trénink na hřišti vedle druhého. Žádné speciální zpestření programu na hráče v pondělí nečekalo. Snídaně, trénink, oběd, trénink, regenerace, večeře a spát. Tak by se dalo pondělí popsat velmi stručně. Obě tréninkové jednotky proběhly na travnatém hřišti nedaleko hotelu Bohemians.

Podobně jako včera i dnes po snídani zamířili Zelenobílí na travnatý pažit vzdálený asi 1500 metrů od hotelového komplexu Fame Residence Lara, kde je výprava ubytována. A protože zítra čeká Bohemku další přípravný duel, tentokrát s Dinamem Tbilisi, naordinoval trenérský štáb na úterý pouze jednu tréninkovou dávku. Hráči si tak dopoledne odmakali svoje a po obědě je čekalo první volné odpoledne. Někteří i přesto navštívili posilovnu, jiní se šli podívat k moři či projít dále do města.

Hlavní trenér Jaroslav Veselý po obědě usedl do detašovaného tureckého studia Bohemka TV, kde ve více než dvacetiminutovém rozhovoru fanouškům Bohemians přibližoval dosavadní průběh soustředění v Antalyi, byla řeč o zraněných hráčích včetně těch, kteří s týmem ani do Turecka neodcestovali. Trenér se vyjádřil i k aktuálnímu složení kádru a nastínil, na jaké pozice v přestupovém období hlavně cílil a které ještě řeší. Nevyloučil ani dočasnou náhradu za dlouhodobě zraněného Martina Dostála. Z Prahy alespoň dnes přišla dobrá zpráva, že Dosty je po úspěšné operaci a těší se zpátky na hřiště. I když to bude chvíli trvat, tak jak ho známe, pro co nejrychlejší návrat udělá maximum.

Rozhovor s trenérem Veselým si můžete pustit rovnou pod tímto článkem, kde přidáváme i další várku fotodokumentace. Klokani v Turecku makají dnes a denně a věří, že se to projeví i na ligových trávnících. Zítra nás čeká zápas, proti Tbilisi začínáme ve dvě odpoledne českého času.

Bohemka TV