Turecký deník: Den šestý a sedmý

Středeční zápas proti Tbilisi a čtvrteční den.

Turecký deník: Den šestý a sedmý

Ve středu 31. ledna čekal na Klokany druhý přípravný zápas na tureckém soustředění. Soupeřem bylo gruzínské Dinamo Tbilisi, vicemistr posledního ligového ročníku. Ve čtvrtek pak trenér Veselý dopřál hráčům volné odpoledne.

Před středečním zápasem vyrazili Klokani dopoledne na rozcvičku na hotelové hřiště, nebylo nutné cestovat do tréninkového areálu. Po zhruba 30 minutách se někteří hráči vydali k blízké pláži a schladili si nohy v mořské vodě. Ve dvě hodiny odpoledne místního času pak čekal před hotelovým komplexem náš autobus, který nás odvezl do zhruba hodinu vzdáleného Side. Tam už čekal soupeř - FC Dinamo Tbilisi.

Trenéři opět vystřídali velké množství hráčů. V bráně začal Valeš, který dvěma těžkými zákroky přispěl k poločasové bezbrankové remíze. Proti tomu Soukup ve druhé půli moc práce neměl. Během druhých pětačtyřiceti minut se Bohemka prosadila gólově hned třikrát a zvítězila 3:0. Reportáž z utkání najdete na hlavní stránce klubového webu. Pro Bohemka TV hodnotil utkání již tradičně Ivan Hašek, asistent trenéra Veselého. Rozhovor jsme natočili i s dvougólovým střelcem Kozákem. Obě videa najdete na konci tohoto článku.

Ve čtvrtek měli Klokani v plánu pouze jeden trénink, ten dopolední. Fotogalerii z dopolední jednotky najdete také na konci tohoto článku. Odpoledne čekalo družinu z Vršovic volno. Někteří hráči vyrazili do ulic, kde se u kafe potkali s fotbalisty dalších českých klubů, které se v Turecku připravují. U jednoho stolu jsme tak mohli v teplákových soupravách identifikovat třeba Hradec Králové, Zlín nebo Slovácko. Jiní zase využili volné odpoledne k zábavě a odpočinku na pláži.

Bohemka TV