Klokani se vrátili ze soustředění

V domácích podmínkách se budou Bohemians připravovat na start ligy.

Klokani se vrátili ze soustředění

V neděli dopoledne si ještě Bohemians v Turecku zatrénovali. Po návratu na hotel čekal na hráče poslední oběd, balení a návrat do vlasti. Před odjezdem na letiště se téměř celá výprava ještě na památku vyfotila před hotelovým komplexem Fame Residence Lara & Spa, ve kterém našla po dobu pobytu u Středozemního moře zázemí. Na společné fotografii chybí Martin Dostál, který Klokany opustil kvůli zranění už dříve a Milan Ristovski. Ten odletěl už dopoledne do Bratislavy, aby si ještě vyřídil některé náležitosti spojené s jeho přesunem ze Slovenska do Prahy.

Na soustředění absolvovali Zelenobílí 13 tréninkových jednotek a 3 přípravné zápasy, ve kterých si připsali 2 výhry a 1 porážku s celkovým skóre 8:5. Mezi střelce se zapsali Kozák, který dal hned polovinu branek, a dále Kovařík, Ristovski, Matoušek a Hála.

Na Letišti Václava Havla přistála Bohemka v neděli v 18:54. V pondělí dali trenéři hráčům volno, od úterý už se ale budou chystat na blížící se start FORTUNA:LIGY. Do její jarní části vykročí Bohemians v nové Malšovické aréně proti domácímu Hradci Králové a za třemi body je požene už nyní vyprodaný sektor hostů.

Před začátkem jarní části proběhne také tradičně tisková konference, která je naplánována na čtvrtek 8. února od 15 hodin v Ďolíčku. Informace pro zástupce sdělovacích prostředků přineseme v samostatném článku, pro fanoušky Bohemky chystáme přímý přenos na klubovém YouTube kanále Bohemka TV.