Informace pro návštěvníky utkání v Hradci Králové

Sektor hostů je vyprodaný, do ostatních sektorů vstup bez symbolů Bohemians.

Informace pro návštěvníky utkání v Hradci Králové

Návrat na ligové trávníky čeká Bohemians v neděli v Malšovické aréně, zbrusu novém svatostánku Hradce Králové. Sektor hostů je již vyprodaný z online předprodeje. SLO Bohemians zjišťoval možnosti rozšíření sektoru, protože se stále objevují fanoušci, kteří mají o výjezd zájem. Do ostatních sektorů mimo sektor hostů ovšem domácí klub fanoušky Bohemians vpouštět nehodlá, protože se v těchto sektorech nacházejí permanentkáři Votroků a nelze je odčlenit od hostujících fans.

KLOKANI MIMO SEKTOR HOSTŮ

V souladu s Návštěvním řádem Multifunkčního fotbalového stadionu Hradec Králové se musí příznivci Bohemians pohybovat pouze v sektoru pro hosty. Půjde-li fanoušek do jiného ze sektorů, nebude pořadatelskou službou vpuštěn se symboly Bohemians. Takové propriety (čepice, dresy, šály atp.) bude nutné odložit do úschovny a pokračovat bez zelenobílých doplňků. Doporučujeme tedy našim fanouškům, aby ve vlastním zájmu takové předměty s sebou na stadion mimo sektor hostů ani nebrali. Ušetří si tím čas i jiné starosti spojené s klidným vstupem na stadion. Domácí klub oficiální cestou požádáme, aby pořadatelská a bezpečnostní služba u našich fanoušků mířících mimo sektor hostů postupovala s respektem a klidně.

VLAK A POCHOD NA STADION
Fanoušci chystají společnou cestu na utkání. Text GWF: Na úvodní jarní výjezd a zároveň první představení Bohemky v Malšovické aréně vyjedeme v neděli 11. února společně vlakem se speciálními vagóny pro Klokany. Náš spoj R925 Krakonoš bude vyjíždět z Prahy hl.n. v 10:09, příjezd do Hradce Králové vychází na 11:50. Z nádraží se pěšky přesuneme do historického centra, kde bude dostatek času se usadit a občerstvit v místních podnicích. Z Velkého náměstí v centru vyrazíme všichni společně pochodem na stadion ve 13:30.Cesta z místa srazu k sektoru zabere přibližně 25 minut pěšky. Hecuj všechny! Na stadion jdeme společně!

CESTA ZPĚT
Chcete-li stihnout vlak, který zpět do Prahy odjíždí po utkání v 18:08, můžete využít tři autobusy přistavené po zápase u stadionu, které fanoušky odvezou přímo na hradecké vlakové nádraží.