Proběhla tisková konference před jarní částí ligy

Setkání s novináři se zúčastnili hlavní trenér Jaroslav Veselý i kapitán Josef Jindřišek.

Proběhla tisková konference před jarní částí ligy

Ve čtvrtek odpoledne se v Ďolíčku uskutečnila tradiční tisková konference před startem jarní části FORTUNA:LIGY. Klub na ní zastoupili ředitel klubu Darek Jakubowicz, sportovní ředitel Miroslav Držmíšek, hlavní trenér Jaroslav Veselý, kapitán Josef Jindřišek a tiskový mluvčí Petr Koukal.

Slova se jako první zhostil první jmenovaný, který informoval o personálních změnách v klubu a novinkách o rekonstrukci stadionu. Na něj navázal Miroslav Držmíšek shrnutím příchodů a odchodů v dosavadním průběhu zimního přestupového okna. Hlavní trenér Jaroslav Veselý se chopil hodnocení zimní přípravy v domácích podmínkách i soustředění v Turecku, ale pár slov přidal také k posílení kádru a trablům na určitých postech. Později přišlo na řadu i jeho působení u národní týmu České republiky. Nejzkušenější hráč týmu Josef Jindřišek hodnotil zimní přípravu ze svého pohledu. Ohlédl se také za účinkováním Bohemians v Evropské konferenční lize. 

Přímý přenos z tiskové konference mohli fanoušci sledovat živě na oficiálním klubovém YouTube kanále Bohemka TV. Kompletní záznam si můžete pustit i nyní zpětně. Pod videem poté najdete také fotogalerii.

Bohemka TV