Vstupenky a vlak na Baník

O víkendu se Bohemians vydají do Slezska.

Vstupenky a vlak na Baník

Klokany čekají dva ligové zápasy mimo Prahu, už tento týden se družina trenéra Jaroslava Veselého představí v ostravských Vítkovicích proti domácímu Baníku. V tomto článku přinášíme důležité informace pro všechny výjezdníky.

FC BANÍK OSTRAVA vs. BOHEMIANS PRAHA 1905
22. kolo F:L • sobota 24. února 2024 • 15:00 • Ostrava-Vítkovice

Jak na stadion
Adresa stadionu je Závodní 3077/135, Ostrava-Vítkovice. Pokud jedete osobním automobilem, parkování je doporučené na parkovišti vedle Městského stadionu, které je dostupné z ulice Závodní. Případně parkoviště naproti nedaleké hokejové Ostravar Areně. Pokud plánujete cestu veřejnou dopravou, doporučujeme využít vlak EC 115 Cracovia z pražského Hlavního nádraží, který odjíždí v 10:19 a na nádraží Ostrava-Svinov dorazí ve 13:40. V Ostravě budou pro naše fanoušky nachystány autobusy, které je z nádraží dopraví ke stadionu.

Vstupenky na zápas
• Cena vstupenek je 220 Kč v předprodeji a 250 Kč v den utkání
• Děti od 7 do 14 let 110 Kč v předprodeji i v den utkání
• Pro děti do 6 let je vstup zdarma bez nároku na vlastní sedačku


Přístup do sektoru Bohemians
Pro fanoušky Bohemians jsou vyhrazeny sektory C1-C3 na severní tribuně, do kterých je přístup vstupem B. Otevření hlediště v den zápasu je 60 minut před začátkem ligového utkání.

Bezpečnostní kontroly při vstupu
Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol. Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery. Fanouškům doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu ZDE.

Cesta zpět do Prahy

Po konci utkání budou u stadiony opět připraveny autobusy, které naše fanoušky odvezou na nádraží Ostrava-Svinov. Pro cestu zpět do Prahy doporučujeme využít vlak EC 112 Silesia, který ze Svinova odjíždí v 18:20.