Vstupenky na utkání Bohemians vs. Mladá Boleslav

Dnes dopoledne byl zahájen předprodej na další domácí zápas Klokanů.

Vstupenky na utkání Bohemians vs. Mladá Boleslav

Dnes dopoledne byl zahájen předprodej na následující domácí zápas Bohemians, ve kterém v sobotu 9. března přivítáme v Ďolíčku tým FK Mladá Boleslav, utkání začíná v 15:00. Kupte si vstupenky už nyní v online předprodeji v síti Ticketportal a ušetřete. Pro pohodlný nákup klikněte na zelený banner v tomto článku, který vás přesměruje přímo do online prodeje. V prodeji jsou také permanentky pro jarní část sezony. V neposlední řadě připomínáme možnost uvolnění místa vaší permanentky, aby za vás mohl jít fandit někdo jiný, pokud vám to čas nedovolí.

SEKTOR A
Na hlavní tribunu stojí vstupenka v předprodeji 300 Kč. V den zápasu je o 50 Kč dražší. V posledních zápasech navíc bývá často vyprodaná a na místě už vstupenku pořídit nelze.

SEKTOR B
Sektor aktivních fanoušků Bohemians za brankou na severní straně stadionu, převážně na stání. Nachází se v něm také několik desítek sedadel pro klidnější fandění. Sem stojí vstupenka v předprodeji 200 Kč. V den zápasu je cena 250 Kč.

SEKTOR C
Protilehlá tribuna na sezení, která není zastřešená. Z velké části je obsazena permanentkáři, volná místa pořídíte v předprodeji za 200 Kč. Také tento sektor bývá často v den utkání již nedostupný. Pokud v něm volná místa jsou, stojí vstupenka v den zápasu 250 Kč.

SEKTOR D (hosté)
Pro příznivce Sigmy Olomouc je v Ďolíčku vyhrazen sektor D, ze kterého je vynikající výhled na hrací plochu, bez mříží a sítí. Sektor se nachází naproti hlavní tribuně a táhne se od brankové čáry až do poloviny hrací plochy, navíc se nachází pouze pár metrů od hřiště. V předprodeji zaplatí fanoušci hostů200 Kč, v den utkání na pokladnách budou vstupenky za 250 Kč. Kapacita celého sektoru je 315 míst.


JARNÍ PERMANENTKY V PRODEJI
Své místo v Ďolíčku si můžete zajistit až do konce sezony 2023/2024. Stačí si pořídit permanentku na jarní část soutěže. Koupit ji můžete snadno online u Ticketportalu. Stačí kliknout na banner níže. Permanentky jsou v prodeji v kategoriích Základní (platí jen do 30. kola) a Premium (platí i na všechny zápasy nadstavby). Více o permanentkách si můžete přečíst ZDE.


UVOLNĚNÍ PERMANENTKY ZA ODMĚNU
Hlavní tribuna bývá v Ďolíčku pravidelně vyprodaná, přesto je na ní vždy spousta volných sedadel. Proto apelujeme na všechny permanentkáře, aby pomohli Bohemce naplnit stadion. I když jste za místo zaplatili, můžete svému klubu pomoci ještě víc. Navíc vás za to odměníme a můžete tak získat část ceny permanentky zpět. Pokud na utkání nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi možnost si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na znak Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk help@ticketportal.cz