Pojeďte podpořit Klokany na Hanou

Vstupenky na zápas v Olomouci jsou v prodeji online.

Pojeďte podpořit Klokany na Hanou

SK SIGMA OLOMOUC vs. BOHEMIANS PRAHA 1905
23. kolo F:L • sobota 2. března 2024 • 15:00 • Olomouc

Jak na stadion
Adresa stadionu je Legionářská 1165/12, Olomouc - Nová Ulice. Pokud jedete osobním automobilem, parkování je doporučené na parkovišti u koleje E. Rošického, které je dostupné z ulice Na Střelnici. Případně parkoviště naproti plaveckému bazénu v ulici Kašparova. Pokud plánujete cestu veřejnou dopravou, doporučujeme využít vlak EC 115 Cracovia, který z pražského Hlavního nádraží odjíždí v 10:19 a na olomoucké Hlavní nádraží dorazí v 12:43. K dispozici je i další přímý vlak R 889 Slovácký Expres, který z Prahy odjíždí ve 11:03 a do Olomouce dorazí ve 13:29.

Vstupenky na zápas
• Cena vstupenek 2. kategorie je 200 Kč a 3. kategorie je 150 Kč v předprodeji
• V den utkání vstupenky o 50 Kč dražší
• Děti od 6 do 15 let a studenti mají slevu 50 %
• Pro děti do 6 let je vstup zdarma bez nároku na vlastní sedačku


Přístup do sektoru Bohemians

Pro fanoušky Bohemians je vyhrazen sektor O na Tribuně Karla Brücknera, do kterého je přístup vchodem č. 9. Otevření hlediště v den zápasu je 1 hodinu před začátkem ligového utkání. Kvůli vlastní bezpečnosti se vyhýbejte vstupu č. 10 u sektorů S, T a U, které jsou určeny pro domácí fans.

Bezpečnostní kontroly při vstupu
Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. Upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky, alkoholických nápojů a nápojů ve skleněných a plastových lahvích, tyčí, sprejů a parfémů. Do sektoru nemusí být vpuštěni zjevně podnapilí fanoušci, kteří neprojdou namátkovou kontrolou na alkohol. Fanoušci a příznivci hostujícího týmu jsou povinni zdržovat se pouze v sektoru určeném pro příznivce hostujícího týmu a jsou povinni respektovat organizační pokyny pořadatelské nebo bezpečnostní služby, případně příslušníků Policie ČR nebo Městské Policie. Vlajky je možné věšet v sektoru pouze na místech, kde vlajky nebudou překrývat reklamní bannery. Fanouškům doporučujeme seznámit se s Návštěvním řádem stadionu ZDE.