Hála: Ve druhém poločase jsme byli lepší

Bod z Androva stadionu zhodnotil Martin Hála.

Hála: Ve druhém poločase jsme byli lepší

Dění na Hané okomentoval po utkání střelec Martin Hála. Černovlasý záložník přiblížil plány Bohemians do zápasu, popsal přesuny v sestavě a zavzpomínal i na svá léta, kdy v Olomouci působil.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Chtěli jsme tím zarazit domácí při jejich “euforii” s novým trenérem? 
Ano, chtěli jsme být od začátku aktivním týmem, chytnout se a diktovat tempo zápasu. Náš plán nám zpočátku vyšel. Povedlo se nám dát brzy gól a hned od samého úvodu vést. Jenže pak jsme nějak přestali hrát.

O vedení jsme brzy přišli. Co se najednou změnilo? 
Je těžké konstatovat, k čemu najednou na hřišti došlo. Olomouc prohrávala a začala hrát trochu uvolněněji. My naopak vedli, ale podvědomě couvli a začali bránit těsné vedení. Takové momenty ve fotbale nastávají.  

Pro druhou puli sis vyměnil post s Erikem Prekopem. Hrálo se ti lépe? 
Sáhli jsme k určité změně našeho herního systému. V tu chvíli nám to na Olomouc fungovalo dobře. Každopádně jsem po tom přesunu byl více na míči. To mi pochopitelně vyhovovalo. 

Po pauze jsme převzali otěže už my. Řekli jste si v kabině nějaký další plán na Olomouc?
Pochopitelně jsme chtěli hrát na vítězství, abychom konečně získali tři body. Na druhou stranu ve hře pořád musela zůstat zodpovědnost. Dle mého názoru jsme v tom druhém poločase byli lepší. Bohužel se nám nepovedlo zápas dotáhnout do vítězného konce. To je škoda.

Sigma Olomouc - Bohemians 2:2 (2:2)
Sigma Olomouc - Bohemians 2:2 (2:2)
Máme dva body z dvou venkovních zápasů. Jak je hodnotíš?
Dva body ze hřišť soupeřů jsou samozřejmě dobré, nebudeme si určitě na ně stěžovat. Ovšem alespoň v jednom zápase jsme měli zvítězit a brát tři body. Nyní musíme zabrat doma a vyhrát.

Byl pro tebe zápas speciální, když jsi v Olomouci dlouho působil? Co tě čeká za příspěvek do kabiny? 
Návrat do Olomouce má pro mě vždycky takový pikantní nádech. Vstřelený gól mě samozřejmě těší. Nicméně tentokrát to bude bez příspěvku od kabiny. Ten se dává jen při vítězství.