Uvolněte svou permanentku za odměnu

Pokud na utkání nemůžete dorazit, přenechte své místo jiným Klokanům.

Uvolněte svou permanentku za odměnu

Hlavní tribuna bývá v Ďolíčku pravidelně vyprodaná, přesto je na ní vždy spousta volných sedadel. Proto apelujeme na všechny permanentkáře, aby pomohli Bohemce naplnit stadion. I když jste za místo zaplatili, můžete svému klubu pomoci ještě víc. Navíc vás za to odměníme a můžete tak získat část ceny permanentky zpět. Pokud na utkání nemůžete přijít, máte možnost přes Ticketportal online své místo uvolnit a dát tak jinému fanouškovi šanci si ho jednorázově zakoupit. Odměníme Vás za to jedním bodem, který má hodnotu 100 Kč poukázky do fanshopu.

JAK MÍSTO UVOLNIT
1. Přihlašte/registrujte se na www.ticketportal.cz.
2. Přejděte do sekce Můj účet > Permanentky.
3. Pokud vám systém hlásí 'K vašemu kontu není přiřazená žádná permanentka', klikněte na znak Bohemians pod tímto sdělením.
4. Zadejte číslo a ověřovací kód z vaší permanentky.
5. Po přiřazení permanentky zvolte možnost 'Uvolnit místo' a pokračujte dle pokynů Ticketportalu.

Pozn.: K jednomu účtu můžete přiřadit více permanentek a spravovat tak např. permanentky za celou rodinu, kamaráda atd.

Pokud zaznamenáte s uvolněním místa jakékoliv problémy, obraťte se na helpdesk help@ticketportal.cz

VSTUPENKY NA BOHEMIANS - ML. BOLESLAV
Další domácí zápas hrají Klokani už v sobotu. Do Ďolíčku přijede FK Mladá Boleslav. Vstupenky jsou dostupné v předprodeji. Místa na sezení ovšem velmi rychle mizí. Do začátku utkání se ale ještě mohou uvolnit některá místa z nevyzvednutých rezervací.

SEKTOR A
Na hlavní tribunu stojí vstupenka v předprodeji 300 Kč. V den zápasu je o 50 Kč dražší. V posledních zápasech navíc bývá často vyprodaná a na místě už vstupenku pořídit nelze.

SEKTOR B
Sektor aktivních fanoušků Bohemians za brankou na severní straně stadionu, převážně na stání. Nachází se v něm také několik desítek sedadel pro klidnější fandění. Sem stojí vstupenka v předprodeji 200 Kč. V den zápasu je cena 250 Kč.

SEKTOR C
Protilehlá tribuna na sezení, která není zastřešená. Z velké části je obsazena permanentkáři, volná místa pořídíte v předprodeji za 200 Kč. Také tento sektor bývá často v den utkání již nedostupný. Pokud v něm volná místa jsou, stojí vstupenka v den zápasu 250 Kč.

SEKTOR D (hosté)
Pro příznivce Sigmy Olomouc je v Ďolíčku vyhrazen sektor D, ze kterého je vynikající výhled na hrací plochu, bez mříží a sítí. Sektor se nachází naproti hlavní tribuně a táhne se od brankové čáry až do poloviny hrací plochy, navíc se nachází pouze pár metrů od hřiště. V předprodeji zaplatí fanoušci hostů200 Kč, v den utkání na pokladnách budou vstupenky za 250 Kč. Kapacita celého sektoru je 315 míst.


JARNÍ PERMANENTKY V PRODEJI
Své místo v Ďolíčku si můžete zajistit až do konce sezony 2023/2024. Stačí si pořídit permanentku na jarní část soutěže. Koupit ji můžete snadno online u Ticketportalu. Stačí kliknout na banner níže. Permanentky jsou v prodeji v kategoriích Základní (platí jen do 30. kola) a Premium (platí i na všechny zápasy nadstavby). Více o permanentkách si můžete přečíst ZDE.