Dnes začíná prodej vstupenek na derby se Spartou

Celý předprodej bude probíhat v uzavřeném režimu pro registrované fanoušky.

Dnes začíná prodej vstupenek na derby se Spartou

Dnes v 10:00 startuje online prodej vstupenek na domácí derby se Spartou. Ve fanshopu budou v prodeji od úterý 2. dubna. V obou případech budete k zakoupení vstupenek potřebovat unikátní členský kód. Volný prodej vstupenek na utkání probíhat nebude.

VSTUPENKY ONLINE
Všem fanouškům doporučujeme nákup vstupenek online a včas. Skýtá to několik výhod. Zajistíte si své oblíbené místo na stadionu s předstihem, ušetříte 50 Kč za jednu vstupenku oproti cenám v den zápasu a navíc se vyhnete riziku, že vámi vybraný sektor bude vyprodaný. Postup nákupu v uzavřeném prodeji popisujeme níže.

VSTUPENKY V ĎOLÍČKU
Přímo na stadionu Bohemians si můžete vstupenky zakoupit ve fanshopu v jeho běžné otevírací době.
PO 13:00-18:00 (1. dubna zavřeno)
ÚT 10:00-16:00
ST 10:00-16:00
ČT 10:00-18:00
09:00-16:00


CENA VSTUPENEK
V předprodeji zaplatíte za vstupenku na hlavní tribunu 300 Kč, do sektorů B a C je to 200 Kč. V den zápasu budou případně ceny 350 Kč (A) a 250 Kč (B, C). Cena 200 Kč v předprodeji a 250 Kč v den utkání platí také pro sektor hostů označený jako sektor D. Distribuci vstupenek pro hosty převezme AC Sparta Praha. Příznivům hostujícího klubu doporučujeme přečíst si před cestou do Ďolíčku užitečné informace na stránce INFO PRO FANS HOSTŮ.


UZAVŘENÝ PŘEDPRODEJ

Tato forma předprodeje znamená, že vstupenku si může zakoupit pouze ten, kdo má permanentku 2023/2024, členskou kartu Družstva fanoušků Bohemians (DFB) nebo členskou kartu oficiálního fanklubu Zelenobílá republika. Uzavřený režim předprodeje potrvá po celou dobu a vstupenky do volného prodeje v předprodeji uvolněny nebudou. Permanentka na utkání platí, její majitel ovšem může koupit i další vstupenky pro své kamarády a známé. Za chování držitelů vstupenek je vždy odpovědný držitel průkazu, na nějž byly vstupenky zakoupeny.

Členské karty disponují desetimístným čísleným kódem, který bude Ticketportal či obsluha ve fanshopu při nákupu vstupenek vyžadovat. Na permanentkách je navíc ještě čtyřmístný ověřovací údaj. Tady je potřeba číslo permanentky a ověřovací údaj zapsat u Ticketportalu do požadovaného políčka zvlášť.

Každá karta (permanentka, fanklub, DFB) dává možnost k nákupu až čtyř vstupenek. Pozor, kód je platný pouze jednorázově. Pokud koupíte vstupenek méně, druhý nákup již nebude možný. Při nákupu například dvou vstupenek bude kód zaznamenán jako použitý a další dvě vstupenky v druhém nákupu již pořídit nepůjdou, přestože by se v součtu vešly do kapacity čtyř kusů. Pokud kód pro vstup do předprodeje použijete a nakonec žádné vstupenky nepořídíte, opět bude kód registrován jako použitý. Platnost kódu není vázána na dokončený nákup, slouží jako autorizace vstupu k nákupu v uzavřeném předprodeji. Znovu raději opakujeme, kód pro nákup je pouze jednorázový.

Všechny vstupenky do sektoru hostů, kterých je 315 kusů, dostane k prodeji hostující klub AC Sparta Praha, který si stanoví vlastní pravidla pro jejich distribuci mezi fanoušky. Na derby nepůjde vstupenky do sektoru hostů zakoupit u Bohemians.

POZOR NA PODVODNÍKY
Dejte si pozor na falešné a předražené vstupenky na černém trhu. Jediné platné vstupenky zakoupíte u Ticketportalu a v Ďolíčku. Za vstupenky pořízené mimo oficiální distribuci neneseme žádnou odpovědnost a případná finanční škoda půjde zcela na vrub kupujícího. Zejména upozorňujeme na web Viagogo, kde jsme v minulosti zaznamenali několik podvodných prodejů. Předprodej vstupenek za vyšší cenu je zároveň zakázán Všeobecnými podmínkami vstupenek Bohemians. Takové vstupenky mohou být bez náhrady zneplatněny.

§ 4 Obecná ujednání
5. Zákazník není oprávněn přeprodávat vstupenku či voucher třetí osobě za vyšší cenu než tu, která je uvedena na příslušné vstupence či voucheru. Bohemians Praha 1905 si v případě zjištění porušení tohoto zákazu vyhrazuje právo zneplatnit tuto vstupenku či voucher, v důsledku čehož nebude způsobilá k umožnění přístupu na fotbalové utkání. Zákazníkovi v takovém případě zároveň nenáleží žádné právo na náhradu.

Ve vlastním zájmu si přečtěte Všeobecné podmínky vstupenek ZDE a Návštěvní řád Ďolíčku ZDE.