Poslechněte si další díl podcastu 1905

Pátá epizoda je dostupná v podcastových aplikacích.

Poslechněte si další díl podcastu 1905

Po dvou týdnech vyšla opět nová epizoda klubového podcastu 1905. V pátém vydání se ředitel komunikace Bohemky Petr Koukal a SLO Bohemians Vladimír Pavlík věnovali několika tématům, které jsou okolo klubu z Vršovic aktuální.

V úvodu epizody došla řeč na proběhnuvší hospodský kvíz, zmíněný byl i výjezd autobusem do Karviné či předchozí domácí derby se Spartou. Dále se probírala chystaná fanzóna na nedělní utkání s Pardubicemi a nadstavbová část FORTUNA:LIGY, která Bohemku čeká formou účasti ve Skupině o záchranu. V rámci novinek a aktualit byl zmíněný již vyprodaný Klokan kemp, přednáška o správné výživě malých fotbalistů, která proběhla na začátku týdne a fanoušci byli varováni před podvodnými odkazy na fotbalové přenosy, které mohou způsobit nepříjemné finanční ztráty.

Ke konci epizody byl vylosován výherce soutěže o originální dres Lukáše Hůlky z předchozího dílu podcastu a zároveň byla položena nová soutěžní otázka. Ve hře je 2x VIP Silver vstupenka do Ďolíčku.

Podcast najdete na Spotify, v Apple Podcasts i Google Podcasts a také na YouTube. Posledně jmenovanou platformu si můžete přehrát přímo pod tímto článkem či na hlavní stránce Virtuálního Ďolíčku.