Příprava začala i s posilami

Dnes v 10 hodin dopoledne začala další část přípravy na jarní část sezóny - boj o záchranu v nejvyšší soutěži. Na umělé trávě v Horních Měcholupech se sešlo 25 hráčů, vyklusával i rekonvalescent Matuszny. Objevily se i avizované posily: Lesák, Zoubek, Rajnoch, Bednář, Polodna a Kolář. Trénoval i obránce Sokol, jenž se účastnil přípravného kempu, a trenér Uhrin si jeho angažmá stále rozmýšlí. Zatím nebyli pozváni Slováci Csölle a Kozmer, dorazit by ale měl jejich spoluhráč ze Slovanu Bratislava Maroš Puchner.

Příprava začala i s posilami

Chyběl jiř Šírl, který se vrátil do Sparty a následně přestoupil do Petrohradu. Na hostování do Neratovic budou pravděpodobně uvolněni Charvát a Rygel. Připojí se k nim možná i Grombíř, pokud neuspěje na zkoušce v Petržalce. Na testy odjel i Opic - do litevského Kaunasu.

Utichly spekulace o odchodu brankáře Čontofalského. Vypadá to tedy, že pro jaro trenéři počítají s trojicí Čontofalský, Holec, Kolář.

Po sobotním utkání s Mladou Boleslaví, do kterého smí zasáhnout celkem 18 hráčů, tým odjede na týdenní soustředění do Nymburka.