Obajdina možná nahradí Polodna

"Dopolední rozcvičení, taktická příprava, naobědvat se a v 15 hodin příjezd na stadion," hlásil v neděli večer trenér <b>Dušan Uhrin</b> zítřejší program Bohemky. "Chceme vyhrát, jak jinak," potvrdil dle očekávání kouč týmu, který na jaře ještě neprohrál. V této bilanci chce Bohemka na severu Čech pokračovat. Nahrávají jí i výsledky ostatních ohrožených týmů, tedy remízy Hradce se Zlínem a Brna s Olomoucí. "Překvapilo mě jen vítězství Blšan nad Příbramí, ale my se na ostatní nemůžeme ohlížet, záchranu si musíme vybojovat sami na hřišti," řekl Uhrin.<br/> Není jisté, zda do utkání nastoupí Kisel, Obajdin a Baláž. Obajdina trápí koleno, zbylé dva sužuje chřipka.

Obajdina možná nahradí Polodna

"Pokud by nemohl nastoupit Kisel, bylo by to oslabení. Ale hrajeme venku, a tak by to nemělo být tak citelné. Kisel je hodně ofenzivní hráč a venku budeme hrát jiným stylem než doma, kde by nám chyběl mnohem více," nepropadal vůbec panice Uhrin. Případných variant na Kiselův post je několik: Melecký, Zoubek, Szabó. Místo Obajdina by zřejmě zaujal Polodna, nový oblíbenec fanoušků Bohemky. "Než jsme ho koupili, byli jsme se něj sedmkrát podívat. Jsem rád, že se snad přestup vydařil a Michal se prosadí." Rýsuje se tak útok Bednář - Polodna, na jaře celkem pětigólový.

Luboš Kozel zřejmě opět začne zápas na lavičce. "Nechci sahat do složení obrany, která v posledním utkání hrála až na nedorozumění s Holcem při první brance výborně. Doufám, že na výborný výkon z prvního poločasu naváže," neskrýval Uhrin, že s nasazením bývalého reprezentanta stále čeká.

Okolo Liberce je v poslední době mediálně velmi rušno, mluví se o sporech uvnitř týmu. "Samozřejmě to vnímáme, budeme se snažit toho využít, ale vůbec se na to neupínáme. Jaký výsledek uhrajeme, záleží jen na nás."