Na Bazaly v plné zbroji, hlásí Uhrin

Reprezentační přestávka byla pro trenéra Bohemky <b>Dušana Uhrina</b> vítanou vsuvkou do programu Gambrinus ligy. Během ní se totiž dali dohromady zranění hráči i fotbalisté, které zasáhla virová onemocnění.<br /> "Jsme komplet," potvrzuje vyklizení marodky Uhrin. "Měl by hrát i Kisel, do neděle bude připraven," rozhání chmurné myšlenky fanoušků o hře bez osvědčeného špílmachra, jenž si z reprezentačního srazu už ve středu přivezl nachlazení...

Na Bazaly v plné zbroji, hlásí Uhrin

Pouze malý otazník visí nad startem gólamana Petra Holce, i ten by se však měl do utkání rozplynout. "Peter je trochu nastydlý, druhý v řadě je David Šimon, ale myslím, že jeho služeb nebude potřeba", věří kouč.

V utkání s Hradcem poprvé naskočil do obrany zkušený Luboš Kozel a zahrál výborně. Zda dostane i nyní možnost předvést své umění, Uhrin tají, respektive tvrdí, že zatím nemá o sestavě jasno. "Opravdu zatím nevím, kdo bude hrát, zdraví jsou všichni, přednost dostanou ti, kteří jsou momentálně nejlepší," směje se tradičně tajemný lodivod. Neprozradí ani složení útoku, kde by se mohl vrátit do sestavy Josef Obajdin.

A pro jaký výsledek si jedeme do Ostravy? "Bod by byl dobrý a když jich bude víc, tak to bude ještě lepší," naznačuje trenér spokojenost s remízou, kterou Bohemka z hřiště Baníku tradičně vozí.