Rajnoch netušil, jaká je první liga

"V páté minutě mi rozhodčí Jára řekl, že nechápe, proč se rozčiluju, když tady stejně nemůžeme vyhrát. To jsem v životě nezažil," těžko skrýval emoce ještě den po utkání defenzivní záložník <b>Jan Rajnoch</b>. "V kabině mi po utkání bylo do breku." Přesto mohl být Rajnoch tím, kdo zajistí Bohemce ze Zlína alespoň bod. V předposlední minutě se k němu dostal odražený míč od Polodny a zívala na něho odkrytá Rzeszotova branka. "Samozřejmě jsem na sebe naštvaný, ale nikde se neobjevilo, že by gól stejně neplatil, asistent sudího totiž nesmyslně signalizoval ofsajd. "Vůbec se tomu nedivím, poškozoval nás celý zápas. Odmalička jsem chtěl hrát první ligu, ale to jsem nevěděl, co mě v ní čeká..."

Rajnoch netušil, jaká je první liga

"David Zoubek mi říkal, že je v podstatě rád, že jsme ten gól nedal, protože by ho neuznali a on by musel praporkem sudímu něco udělat a sezóna by pro něho skončila. Do rozhodčího se pustil při střídání i Karol Kisel, ostrá slova při odchodu do kabin volil i gólman Holec," vyprávěl Rajnoch. Nezmínil se ani o inkasované brance, ke které se Nehoda přes Polodnu dostal za pomocí držení a tahání za dres.

"Zápas byl v poli celkem vyrovnaný, ale na šance jsme byli jasně lepší. Skórovat mohl Obermajer, Polodna , Melecký a ještě před mojí šancí se na bránu řítil střídající Klinka a klidně se mohla pískat penalta," vypočítaval možnosti, které mohly vést k zisku tří bodů.

Polodnovi míč uskočil na neregulérním terénu. "Vůbec nechápu, jak je možné na zlínském hřišti hrát ligová utkání. Vždyť i hanspaulka se hraje na mnohem lepším terénu," nechápal Rajnoch, co všechno je v soutěži zvané Gambrinus liga možné.

Přesto kabina z boje o záchranu neutíká. "Budeme pořád bojovat, naděje stále žije. Hrajeme čtyřikrát doma, body musíme urvat a věřit, že Blšany bodovat nebudou, mají těžší los."