Uhrin lituje oslabení v ofenzivě

Kisel, Obajdin a Koukal. Tato tři jména v sestavě Bohemky pro derby se Spartou nenajdete. "V ofenzívě budeme hodně oslabeni, ale nedá se nic dělat. I tak si myslím, že je Sparta k poražení," věří trenér <b>Dušan Uhrin</b>. "Původně jsem si myslel, že Kisel dostal kartu za protesty, ale v zápise bylo uvedeno, že tomu bylo za faul na Gomese. I tak byl ale velmi zbytečný. Pokutu ale Kisel nedostal," vrátil se k momentu, kdy Kisel v utkání s Příbramí dostal osmou žlutou kartu. Obajdin nesmí nastoupit kvůli klauzuli ve smlouvě se Spartou. "Nepřísluší mi se k tomu vyjadřovat, bylo to tak i se Šírlem, Sparta na to má právo," podotkl. "Do smlouvy to chtěl zanést pan Pelta, nikoli trenér Kotrba," upřesnil ředitel klubu jan Kavalírek. Koukala Bohemka musela uvolnit na sraz reprezentační devatenáctky. "I když minule nezahrál dobře, chtěl bych ho tu mít, nebudeme mít na lavičce hráče do ofenzívy."

Klinka totiž celý týden stále netrénoval a není jisté, zda bude do utkání připraven. Do útoku se tedy rýsuje dvojice Bednář - Polodna, ale Uhrin to nepotvrdil. "Zvažuji víc variant, v útoku může hrát i uzdravený Zoubek."

Místo Kisela na pravý kraj zálohy počítá Uhrin pravděpodobně s Balážem. Jestli bude Kisel chybět? "To uvidíme po zápase," usmál se Uhrin. Do branky se znovu postaví Šimon.

Sparta v dolíčku dvakrát po sobě prohrála, trenér Uhrin věří v pokračování série. "Nedáváme doma góly, tuhle sérii když zlomíme, je Sparta v současné formě k poražení."

Pravděpodobná sestava dle redakce webu:
Šimon - Janáček, Obermajer (Třasák), Kozel, Lesák - Baláž, Melecký, Rajnoch, Zoubek - Bednář, Polodna.