Kozel děkoval jen slušným fanouškům

"Hráli jsme dobře, zápas se musel líbit a nakonec jsme zase za blbce," prohodil po utkání obránce <b>Luboš Kozel</b>. Poté, co sudí předčasně ukončil utkání, šli fotbalisté Bohemky poděkovat fanouškům za brankou. "Ale jen těm, co nám po celý zápas fandili, nikoli těm, co se zachovali jako idioti a znemožnili zápas dohrát. Ti nemají na fotbale co dělat." I Kozel si v první chvíli myslel, že druhý gól Sparty padl z ofsajdu. "Byl jsme s Kinclem a nevšiml jsem si, že Míra Obermajer údajně špatně vyběhl," přiznal Kozel. I trenér Uhrin potvrdil, že branka byla regulérní. Nicméně faktem je, že v prvním poločase podobnou situaci při útoku Bohemky asistent Talpa řešil zvednutím praporku.

Kozel děkoval jen slušným fanouškům

Kozlovi se nelíbilo, že v prvním poločase zůstal bez trestu Zbončákův skluz v souboji s gólmanem Šimonem, po němž zraněný Šimon musel vystřídat. "Sudí ještě křičel hrajte dál, ale David se nemohl ani hnout."

Samotný zápas se přitom pro Bohemku vyvíjel náramně. Balážem se dostala do vedení, a ikdyž inkasovala nepříjemný gól do šatny, stále byla ve hře o tři body, dávající naději na záchranu. "Bylo vidět, že přijelo kvalitní mužstvo, které chce útočit. Nezalezli do ulity jako třeba Jablonec nebo Blšany. Útoky se valily na obě strany, k útočení bylo hodně prostoru. Tento styl hry s sebou ale nese i mnohem větší nároky na fyzičku, přesto jsme při troše štěstí mohli i vyhrát."

Kozel je domluven s vedením Bohemky, že si ve chvíli, kdy bude jasno o záchraně či sestupu, sednou a nastíní své představy, zda a případně jak pokračovat ve spolupráci. "Rád bych tu zůstal, ale musím mít záruky, že se tým nerozprodá a vědět, že se Bohemka chce po případném sestupu vrátit a že se fotbal bude dělat profesionálně."