Dvořáka láká první liga a domov

V médiích již proběhla zpráva, že defenzivního záložníka Bohemky <b>Ivana Dvořáka</b> získal do svých řad staroměstský Synot. "Není to pravda. Mám pouze povolení se Synotem trénovat. Zatím nedošlo k dohodě ani mezi kluby ani mezi mnou a vedením Synotu," odkrývá situaci Dvořák. "Ředitel Synotu Hastík měl dovolenou a dnes by se měl ve Starém Městě objevit pan Švarc. Rád už bych měl co nejdříve jasno," přál si Dvořák, jehož zítra čeká svatba.

Dvořáka láká první liga a domov

První liga ale Dvořáka láká. "Přestoupil bych rád. Zůstal bych v první lize a navíc bych to měl blízko domů - do Břeclavi. V únoru se nám narodil syn a rádi bychom se z Prahy vrátili domů," předložil Dvořák poměrně jasné argumenty.

V Synotu trénuje bývalý Dvořákův spoluhráč a trenér z Poštorné Radek Rabušic. "Za každou cenu bych se nikam necpal, jsme rád, že si mě do týmu přeje trenér a ne nějací manažeři. Problémy měl naopak Dvořák s trenérem v Bohemce. "Kdybychom se zachránili a trenér Uhrin zůstal, stoprocentně bych si hledal angažmá. Ale to je normální, v žádném týmu si trenér nemůže oblíbit všechny hráče," narážel na skutečnost, že na jaře mnoho minut v zelenobílém dresu neodehrál.

Ještě za trenéra Borovičky projevil o Dvořáka zájem Liberec. "Nabízel tenkrát osm milionů, ale Borovička prohlásil, že je pro něho Ivan nepostradatelným, teď ho za takovou částku neprodáme," přidal se majitel Bohemky Pavel Švarc. "Jedu za potencionálním sponzorem do Hulína, a tak se cestou stavím na Synotu a uvidím, s jakou nabídkou přijdou. Dvořák neprodloužil smlouvu, my jsme uplatnili opci. Otázka je, co dál, není to jednoduché. Řekli jsme si, že zabývat se budeme každou nabídkou."

Budoucnost fotbalové kariéry Ivana Dvořáka je tak stále nejistá, moudřejší možná budeme po víkendu, kdy už Ivan bude ženatý.