První výhra v přípravě - proti Kazani 3:2

Fotbalisté Bohemians zaznamenali první výhru v přípravě pod vedením trenérské dvojice Hruška - Dobiaš. V neděli po poledni porazili Rubin Kazaň 3:2. V sestavě pátého týmu ruské ligy se objevili i dva Češi - Jiří Novotný a Tomáš Čížek. Ani oni však nezabránili porážce a gólům Střihavky, Klesy a Szaba. Nejlepšími hráči klokanů byli podle očitých svědků oba Japonci - střední obránce Keita a záložník Morisaki.<br /> <i><a href="http://www.fc-bohemians.cz/zapasy/zapas.asp?kod=433">Sestava</a> v sekci Zápasy</i>

První výhra v přípravě - proti Kazani 3:2

V brance se znovu prostřídali Raba a Kolář. Slovenský gólman Filipko je na zkoušce ve Starém Městě a jeho angažmá v Bohemians je prakticky vyloučené. V sestavě klokanů se objevili jen tři hráči z tradiční jarní sestavy, zbytek jedenáctky tvořili fotbalisté z nižších soutěží. "Výkon byl rozhodně lepší než ten sobotní proti Kladnu," stručně charakterizoval zápas sekretář klubu Radek Chadima.

Střihavka se trefil hned v 5.minutě a ještě do poločasu nastřelil gólman hostí Klesu, od kterého se míč odrazil do branky. Po snížení vrátil Bohemce dvougólový náskok z penalty Szabó. V dresu Bohemians se proti Kazani objevilo celkem 15 hráčů.