Vyhlášení Tipovačky - ročník 2002/03

Jak jsme vás informovali, klub tentokráte nedodal ceny pro nejúspěšnější hráče Tipovačky a my jsme slíbili, že se pokusíme zajistit partnera, který by ty nejlepší tipéry přeci jen zpětně odměnil za jejich celoroční snahu. Podařilo se a navázali jsme spolupráci dokonce s dvěma partnery. Tím prvním je <a href="http://www.obi.cz/" class="link1">OBI</a>, již tradiční partner některých soutěží probíhajících na našem webu i přímo na stadionu v Ďolíčku. Druhým, zcela novým partnerem, který se objeví na našich stránkách a bude dodávat ceny do Tipovačky, je nakladatelství <a href="http://www.cpress.cz/" class="link1">Computer Press</a>. Nejen, že tyto dvě firmy laskavě poskytnou odměny pro nejlepších osm tipujících v proběhlém ročníku Tipovačky, ale stanou se partnery i pro její další ročník. Tipovačka se tak rozroste nejen o tři nové soutěže (o novinkách vás budeme informovat záhy), ale podstatně se zvýší i počet rozdávaných cen - odměňováni budou dokonce i soutěžící po jednotlivých kolech. Jsme přesvědčeni, že díky tomuto spojení dojde k výraznému zatraktivnění celé tipovací soutěže.

Generální partner Tipovačky  
OBI - generální partner Tipovačky

Partner Tipovačky
ComputerPress - partner Tipovačky
Přistupme tedy k odměňování těch, kteří v úplynulé sezóně nejlépe trefovali výsledky první ligy, ať už to bylo perfektním odhadem nebo štěstím, které k dobrým hráčům patří. Celkem tipovalo 413 soutěžících.

1. místo - Pardal, 1 717 bodů
cena: OBI balíček č.1 - Gola sada/36 dílů, batoh OBI-bobr, OBI nástěnné hodiny, balíček autokosmetiky, hra "Člověče, nezlob se", OBI bobr plyšový, svinovací 2metr, hrneček.

2. místo - Kajman (Rudý střelec z Bráníka) - 1 682 bodů
cena: OBI balíček č.2 - Kávová konvice, batoh OBI-bobr, OBI nástěnné hodiny, balíček autokosmetiky, hra "Člověče, nezlob se", OBI bobr plyšový, svinovací 2metr

3. místo - Sejejs, 1 671 bodů
cena: OBI balíček č.3 - Autoatlas Evropy,OBI nástěnné hodiny, balíček autokosmetiky, hra "Člověče, nezlob se", OBI bobr plyšový, svinovací 2metr

4. místo - dadoh, 1 651 bodů
cena: sportovní kniha od nakladatelství Computer Press dle vlastního výběru z této nabídky

5. místo - devast, 1 650 bodů
cena: sportovní kniha od nakladatelství Computer Press dle vlastního výběru z této nabídky

6. místo - Marek, 1 649 bodů
cena: sportovní kniha od nakladatelství Computer Press dle vlastního výběru z této nabídky

7. místo - Cholera, 1 638 bodů
cena: OBI balíček č.4 - OBI nástěnné hodiny, OBI bobr plyšový, svinovací 2metr, hra "Člověče, nezlob
se", balíček autokosmetiky

8. místo - ctibous, 1 635
cena: OBI nástěnné hodiny, OBI bobr plyšový, svinovací 2metr, hra "Člověče, nezlob se", hrneček

Výhercům gratulujeme, budou kontaktováni e-mailem a ceny jim budou zaslány poštou . Prosím Michala Trnku, aby se ozval na adresu evald@fc-bohemians.cz, jeho mejl uvedený v registraci už není aktuální. Stejně tak upozorňujeme soutěžící, že nárok na ceny budou mít v příští sezóně jen ti, kteří mají v registračním formuláři vyplněn platný e-mail.