V Hlinsku jsme slavili prvenství!

11.ročník Profil cupu v Hlinsku vyhráli fotbalisté Bohemians. V sobotním odpoledni sehráli dva zápasy s prvoligovými soupeři a poté se radovali z triumfu. Byl to jediný turnaj, který v letním přípravném období svěřenci trenéra Hrušky sehráli. V prvním utkání porazili na penalty Blšany a ve finále pak zdolali slovenskou Petržalku 1:0. <br /> <i><a href="http://www.fc-bohemians.cz/zapasy/zapas.asp?kod=434">Sestava</a> proti Blšanům v sekci Zápasy</i><br /> <i><a href="http://www.fc-bohemians.cz/zapasy/zapas.asp?kod=435">Sestava</a> proti Petržalce v sekci Zápasy</i>

V Hlinsku jsme slavili prvenství!

První zápas proti Blšanům se rozhodoval až v penaltovém rozstřelu. Slovenský útočník Kamenský dal v zeleném dresu svůj první gól, nakonec ho ještě při penaltách musel podpořit úspěšná trojice exekutorů - Melecký, Rajnoch, Dozorec. Bohenka porazila Blšany na penalty 3:1.

Ve finále pak proti druhému celku uplynulého ročníku slovenské ligy Petržalce stačil k vítězství jediný gól. Dal ho už ve 20.minutě Šefrna. Klokani tak už čtyři zápasy v řadě neprohráli a podruhé nedostali gól.

Výsledky turnaje:

Bohemians - Blšany 1:1, na penalty 3:1                           

Petržalka - Hradec Králové 1:0

o 3.místo: Blšany - Hradec Králové 1:3

Finále: Bohemians - Petržalka 1:0