Rýsuje se sestava na neděli?

Zdá se, že trenérům Hruškovi (na snímku) s Dobiašem se začíná rýsovat kádr pro podzimní druholigovou sezónu. V sobotním pohárovém utkání nastoupila jedenáctka, která zřejmě bude té, která vyběhne v neděli v Teplicích proti Xaverovu, hodně podobná. Z přípravných utkání lze určitě leccos vyčíst. "Ještě je před námi pohárové utkání v Třeboni, o sestavě na neděli jasno není," nechtěl však příliš prozrazovat trenér Hruška.<br/><br/> V brance má jistou pozici Raba, posila z Pardubic a krýt záda mu nejspíš bude Kolář. Charvát a Steiner zřejmě odejdou někam na hostování a v případě zranění zaskočí.

Rýsuje se sestava na neděli?

V obraně dostane asi šanci čtveřice Lesák, Janáček, Obermajer, Třasák. Variantou je nasazení Japonce Tschuiyi na post stopera, hrát asi mohl věčný náhradník Švejdík, nebýt zranění. Objevit se může i Strnad. V přípravě se v obraně zkoušel i Rajnoch.

Měl by to být asi on, kdo zaujme pozici štítového středního záložníka, na pravé straně se zdá být pevná pozice Baláže, kterého může zastoupit Strnad.  Zbylá dvě místa zálohy představují asi největší otazníky. Na levé straně svádí boj o místo Szabó s Koukalem, zaskočit tam může i Kamenský. Na pozici středního záložníka je variantou buď zkušený Melecký, navrátilec Dozorec či Japonec Morisaki.

V útoku to vypadá na štírka a střelce Kamenského a k němu jednoho z urostlých fotbalistů - Bednáře či Střihavku. Šanci v přípravě téměř nedostává Polodna, na jeho místě je mladík Vyskočil.