Hruška váhá, zda nasadí Čapka

Trenér Hruška, dnes slavící devětačtyřicáté narozeniny, nemá o nedělní sestavě ještě jasno. "Zítra v pět hodin je na Bohemce trénink a po něm se teprve rozhodneme. Několik hráčů má drobné šrámy, uvidíme, jak budou vypadat zítra," sdělil Hruška a dodal, že k zápasu Bohemka odjíždí až v neděli s osmnácti hráči, po obědě lehký trénink a v 17 hodin začné nová, doufejme úspěšná, sezóna. Trenér neví, zda do hry již nasadí posilu z Liberce Pavla Čapka, jenž do Bohemky přišel v tomto týdnu. Příchod obou Japonců se definitivně doladí zřejmě až po neděli. "Existuje ještě nějaká skulinka, ale spíš budou k dispozici až pro druhé kolo," litoval absence exotických posil.

Hruška váhá, zda nasadí Čapka

K dispozici určitě nebude zraněný Švejdík, jenž léčí vykloubené rameno z utkání s Viktorkou. Hruška zatím neví, jak složí útočnou dvojici. "Otázka nestojí kdo ke Kamenskému. Mám k dispozici tři útočníky a nastoupit mohou v jakémkoli složení."

O soupeři Hruška ví, že je velmi ambiciózní a bude chtít Bohemku potrápit. "Jejich trenéra Šimurku jsem dokonce v Bohemce jeden čas trénoval. Ale výsledek záleží v první řadě na hráčích. Určitou nevýhodou je i naše domácí nedomácí prostředí a toho budou chtít xaverovští využít."