Hruška se těší na domácí prostředí

V neděli ve večerním čase v 19:30 hodin začne utkání ve vršovickém Dolíčku utkání Bohemky s Mladou Boleslaví. "I když nám pořadatelé v Teplicích i na Strahově vyšli maximálně vstříc, těšíme se do domácího prostředí," radoval se trenér Hruška, že Bohemka nastoupí poprvé v sezóně na upraveném stadionu ve Vršovicích. Věřím, že večerní čas přitáhne diváky, kteří nám připraví opravdové domácí prostředí."<br/> Kádr je, až na dlouhodobě zraněného Švejdíka, kompletní. "Hráči si jen doléčují drobná zranění, ale věřím, že se všichni dají dohromady. Do utkání už bude připraven i Japonec Keita Tschuiya. Na základní sestavu to nevypadá, ale naskočit by mohl v průběhu zápasu," uvedl Hruška.

Hruška se těší na domácí prostředí

Ve Vršovicích budou hrát hráči poprvé na rozšířeném hřišti. Všechny fotbalové trávníky v první a druhé lize teď musí mít v Česku stejný rozměr - 105 metrů na délku a 68 na šířku. Na širší Ďolíček si prý hráči brzy zvyknou. "Na rozměry hřiště se nedá vymlouvat ," připomněl Hruška.

O základní sestavě ještě jasno není. Ve Vítkovicích nastoupil na levé straně zálohy Čapek místo Szaba. "Nikde není psáno, že se nyní v sestavě neobjeví oba. Szabó je fotbalovější, Čapek zase oběhá větší prostor. Dobře na Moravě zahrál i Strnad, takže uvidíme," podotkl.

Soupeře má Hruška nastudovaného. "Boleslav se netají vysokými ambicemi, disponuje i slušným zázemím, čeká nás velmi silný soupeř." V Boleslavi nastupuje i útočník Bednář, mladý odchovanec Bohemky. "To je na svůj věk velmi kvalitní hráč, nechápu, proč se ho Bohemka před časem zbavila. Ale my máme svého Bednáře a jdeme za třemi body," pravil odhodlaně Hruška, který je rád, že se uklidňuje i situace ve vedení klubu. "Doufám, že už se o Bohemce napsalo dost, škodí to především fotbalu."