Fanoušci se musí bavit, ví Baláž

V sedmnácté minutě zápasu proti Mladé Boleslavi centroval z levé strany Pavel Čapek na vzdálenější tyč. Do vzduchu se ideálně zavěsil <b>Libor Baláž</b> a přesnou hlavičkou k tyči Millerovy branky otevřel skóre. S radostným gestem se nejdříve rozběhl směrem ke zbourané tribuně, ale najednou se otočil a zamířil si to rovnou k bohemáckému kotli, zavěsil se na plot a dělil se o radost z gólu. "Fotbal se přece hraje pro fanoušky, musí se bavit, proto ta gesta, uvědomil jsem si, kde jsou naši fanoušci," vysvětloval s úsměvem Baly, na podzim asi zatím nejlepší hráč Bohemky. Druhou brankou sezóny se v klubové střelecké tabulce dotáhl na Jana Rajnocha.

Fanoušci se musí bavit, ví Baláž

Baláž měl druhou šanci vzápětí po vstřelené brance. Nádherně si zpracoval Třasákův centr na prsou, míč mu ale utekl a Miller u něho byl dříve. "Jeden z obránců mi škrtl o nohu, měl jsem asi spadnout, třeba by se pískala penalta," vykládal Baláž.

Do poločasu Bohemka spálila Bednářem a Rajnochem dvě stoprocentní šance. "Hrozná škoda, že to kluci nedali, pak už bychom vítězství nepustili," byl si jist. "Ve druhém poločase jsme jen nesmyslně nakopávali dlouhé balóny, chtělo to hrát více po zemi. Ani dlouhý aut není vždy ideální zbraň, vždyť jsem z nich nic nevytěžili, chyběl moment překvapení. Doma už prostě nesmíme ztrácet, jestliže chceme postoupit."