Koncert Szaba: Lokomotiva-Bohemians 2:3

Přípravný zápas na hřišti pražské Lokomotivy Vltavín vyhráli fotbalisté Bohemians 3:2, když se o všechny tři góly postaral uzdravený <b>Ondřej Szabó</b>. První gól dorazil do branky po závaru, druhý přidal z přímého kopu a ještě do přestávky uzavřel hattrick z penalty. V zelenobílém dresu se představili především hráči širšího kádru. Trenéři Hruška a Dobiaš mohli poprvé po zranění prověřit formu obránce <b>Ondřeje Švejdíka</b> a zároveň otestovat náhradníka za zraněného Rajnocha. "Asi ho na postu defenzivního záložníka nahradí Dozorec," řekl po zápase Hruška.<br /> <br /> <a href="http://www.fc-bohemians.cz/zapasy/zapas.asp?kod=451">Reportáž</a> v sekci Zápasy.

Koncert Szaba: Lokomotiva-Bohemians 2:3

V Holešovicích klokani nastoupili bez klasického defenzivního štítu. Na postu zraněného Rajnocha se během prvního poločasu střídali Szabó a Dozorec. Oba však hráli vedle sebe. "Měli se vzájemně doplňovat. Pokud se nic nestane, tak na postu Rajnocha bude hrát Dozorec," řekl po zápase trenér Bohemians Zdeněk Hruška. Rajnoch si v zápase proti Jihlavě zlomil lícní kost a bude zhruba měsíc chybět.

Najít náhradu za Rajnocha nebylo hlavním úkolem v přípravném zápase proti diviznímu soupeři. "Už před sezónou jsem říkal, že vzhledem k tomu, že nemáme rezervní tým, budeme hrát hodně přípravných zápasů. Jsem zastáncem názoru, že nejlepší trénink je zápas," podotkl Hruška. Proti Lokomotivě se na hřišti neobjevil Pavel Novotný, který minulý týden přišel ze Slavie. "Pavel se teď plně věnuje nabírání fyzické kondice," dodal Hruška.