Přestaneme se bavit o postupu, řekl Hruška

Tiskovou konferenci po včerejším utkání Bohemky s Mostem začal trenér hostí Milan Zach. "Věděli jsme, že nás čeká strašně těžké utkání, neboť Bohemka je doma velmi silná. Potvrdilo se to i v začátcích obou poločasů, kdy nás přitlačila. My jsme chtěli vycházet ze zabezpečené obrany a zkusit dát branku z brejků. Tato taktika nám dokonale vyšla," stručně zhodnotil zápas. Slovo poté dostal Zdeněk Hruška, kouč Bohemky. "Fotbal je jakási mozaika, která se skládá z mnoha částí. To, co jste dnes viděli na hřišti, to je spolu s Třasákem momentálně celý náš kádr. To je jedna část. Za druhé: Baláž tři šance, Kamenský dvě šance a jednu Melecký - to je šest šancí a my prostě nedáme branku, v zakončení se trápíme," vypočítával příčiny čtvrté porážky v řadě a pokračoval.

Přestaneme se bavit o postupu, řekl Hruška

"Před prvním inkasovaným gólem byl na Střihavku faul minimálně na kartu, pak byl odstrčen rozeběhnutý Čapek, sudí nezapískal a inkasovali jsme. Táborský jde sám na bránu, ale nepochopitelně ho zastaví praporek pomezního, i když o postavení mimo hru jít nemohlo," zasadil do mozaiky další díl.

"Teď bude alespoň klid, přestaneme se bavit o postupu. Největším úkolem je stabilizovat klub a připravit mužstvo na další sezónu," dodal.

Na dotaz jednoho z novinářů, proč se tedy klub zbavoval hráčů Polodny, Zoubka či Koukala a teď má prázdnou lavičku, Zdeněk Hruška reagoval: "Nebylo možné držet pětadvacet hráčů a ty platit."