Hruška chce v Drnovicích bod

Kdo se lépe vypořádá s absencí zraněných hráčů? Tak zní zásadní otázka před utkáním v Drnovicích. Domácím bude chybět čtveřice Tuma, Vajda, Švec a Lukašík, v dresu klokanů se určitě neobjeví Melecký, Szabó a Střihavka. "Také další hráči měli zdravotní problémy a o jejich startu se rozhodne až těsně před zápasem," říká trenér klokanů Zdeněk Hruška. Moravané řešili absenci několika opor příchodem obránce Schindlera, který přišel po přestupním termínu jako amatér. Zkušený stoper působil v devadesátých letech také v Bohemians.

Hruška chce v Drnovicích bod

Klokani v minulém kole přerušili sérii pěti porážek a především se prezentovali bojovným výkonem. Podobně se chtějí ukázat také na jihu Moravy. "Výhra proti Kunovicím byla moc důležitá. Mužstvu pomohla. I proto jedeme do Drnovic alespoň pro bod," tvrdí odhodlaně Hruška. Zápas se bude hrát, stejně jako domácí utkání Bohemky, pod umělým osvětlením. Toho se Hruška neobává, spíše naopak. Upozorňuje však na jinou oblast. "Drnovice mají výborné standardní situace."

Fotbalisté Bohemians mají v neděli od 10:15 rozcvičení na stadiónu v Ďolíčku a v 11 hodin vyrazí na místo činu. Samozřejěm nechybí ani tradiční oběd ve Velké Bíteši ve vyhlášené restauraci sportovců U Raušů. Utkání začíná v neděli v 17 hodin a my vám na těchto stránkách přineseme on-line reportáž.