Souboj: Jan Rajnoch vs. Roman Juračka

Na konci podzimní sezóny jsme přišli s jedním z dalších nápadů, jak náš web obohatit. V každém domácím utkání se chceme zaměřit na jednoho hráče Bohemky a jednoho ze soupeřů a porovnat jejich statistiky během zápasu. Ve včerejším utkání jsme si před zápasem vybrali defenzivní záložníky Jana Rajnocha a Romana Juračku. Sledovali jsme statistiku faulů, soubojů, střel, karet a gólů. V rubrice bychom rádi pokračovali i na jaře a přivítáme zájemce z vašich řad, kteří by měli zájem se na sledování "Soubojů" podílet. Pište na naše mailové adresy či do diskuzního fóra.

Souboj: Jan Rajnoch vs. Roman Juračka

Začátek zápasu vyšel mnohem lépe hradeckému fotbalistovi, který byl téměř u věeho a brzy si připsal několik úspěšných zákroků a jeho první dotyk s míčem byl střelou nad Rabovu branku. V té době byl na druhé straně Rajnoch téměř neviditelný. V průběhu zápasu se přínos mužstvu ze strany obou fotbalistů obou fotbalistů změnil ve prospěch Rajnocha, kterého bylo najednou na hřišti plno, odebíral míče, zakládal akce. Juračkův výkon zřejmě ovlivnilo zranění, kvůli kterému musel málem střídat na začátku druhé půle. "Vyznamenal" se už jen žlutým faulem na Táborského.

To Rajnoch se po vyloučení Tsuchiyi posunul na stoperské místo a byl hlavní postavou vršovického týmu. Když těsně před koncem vstřelil vyrovnávací gól, jen tím podtrhl svůj další kvalitní výkon.

Souboj : Jan Rajnoch vs. Roman Juračka
 
Jan Rajnoch   Roman Juračka
Góly 1   Góly 0
Odehrané minuty 90   Odehrané minuty 90
Žluté karty 0   Žluté karty 1
Červené karty 0   Červené karty 0
Fauloval 2   Fauloval 1
Byl faulován 2   Byl faulován 2
Střely mimo 1   Střely mimo 1
Střely na bránu 1   Střely na bránu 0
Vyhrané souboje 10   Vyhrané souboje 8
Prohrané souboje 6   Prohrané souboje 9