Janáček boj o postup nevzdává

Druhého setkání hráčů s fanoušky se zúčastnil takřka kompletní kádr Bohemky. Chyběli jen Steiner, Obermajer, Táborský, Kopunec, Lesák a Vyskočil. Fanoušků přišel velmi slušný počet, tisková místnost byla více než těsná. Hráči se nejprve podepisovali na nové plakáty a kartičky, diskusi pak zahájil kapitán Libor Janáček. "Nezískali jsme tolik bodů, co jsme slíbili, zklamali jsme především v Prachaticích. Měli jsme porazit i Hradec, ale nakonec má získaný bod svou cenu. Kluci podali v deseti velmi bojovný výkon. Boj o postup nevzdáváme, ztráta není taková, abychom ji nemohli na jaře zlikvidovat," prohlásil Janáček.

Janáček boj o postup nevzdává

Padaly dotazy zejména na sportovní formu, častým adresátem byli Pavel Novotný a Marcel Melecký, oba svou slabší výkonnost zdůvodňovali především nedoléčeným zraněním. Jaroslav Kamenský marně hledal důvod, proč se mu střelecky nedaří. "To kdybych věděl, hned vám to řeknu," posteskl si.

O financích a dlužných mzdách se hráči bavit nechtěli, prý je to otázka pro vedení klubu. Padla i otázka směrem k Liboru Janáčkovi ohledně mediální přestřelky s Vlastimilem Petrželou. Prý si chtějí vše vzájemně vyříkat, až se Petržela vrátí z Petrohradu.

David Střihavka prohlásil, že se vždy cítil klokanem a angažmá ve Spartě mu nic nedalo, kromě smlouvy v šestnácti letech. Ani Ondra Szabó nelituje příchodu do Bohemky, v Hradci je prý situace konstantně špatná, v Bohemce vidí s příchodem nového vedení jistou perspektivu.

Tento týden se prý bude rozhodovat o budoucnosti Davida Zoubka, o jeho finském angažmá podrobně poreferoval jeho kamarád Aleš Bednář. Zoubek prý má nabídku na pokračování ve Finsku či může následovat trenéra do R.akouska.

Janáček věří, že se Zoubek vrátí do Bohemky, s ním i Polodna a Koukal a vzroste potřebná konkurence. Je ale jasné, že dojde i k pohybu v současném kádru, vše je ale věcí pohovorů každého hráče s vedením klubu.

Tolik jen výčet několika témat. Hráči i fanoušci projevili zájem a pravidelnost takových setkání a předběžně se domluvili na dalším před zahájením jarní sezóny.