Klokani trhají rekordy...

Stejně jako po loňském podzimu, i tentokrát jsme pro vás připravili statistické zajímavosti. První článek plný čísel se týká zelenobílých NEJ... Ať už těch pozitivních nebo negativních. Například se dozvíte, že brankář Pavel Raba je jediným fotbalistou, který v dresu klokanů nechyběl na podzim ani jedinou minutu. A jestlipak víte, který článek vás na těchto internetových stránkách během podzimu zajímal nejvíce?

Klokani trhají rekordy...

NEJvíce gólů dal na podzim Jan Rajnoch. Do sítě soupeřů se trefil sedmkrát. V dresu Bohemky se tak spolu s dvěma ligovými trefami zapsal mezi střelce celkem už devětkrát.

NEJvíce minut odehrál během patnácti zápasů brankář Pavel Raba. Na trávníku strávil 1350 minut, to znamená, že odehrál všechny zápasy bez jediného střídání. Oproti minulým sezónám na brankářském postu zajímavá změna.

NEJméně minut z hráčů, kteří na podzim nastoupili, strávil na hřišti Ondřej Szabó. Odehrál 160 minut, poté se zranil a do konce podzimu už nenastoupil.

NEJvíce žlutých karet obdržel Libor Janáček a svůj trest si odstál v posledním zápase proti Hradci Králové. Loňský podzimní „premiant“ Miroslav Obermajer má na kontě tři žluté, tedy o čtyři méně než za stejné období loňského roku.

NEJrychlejší gól Bohemians dal na podzim Jan Rajnoch. Na Kladně skóroval v 10.minutě z penalty.

NEJvětší návštěva v Ďolíčku přišla hned na první zápas, který klokani hráli opravdu v domácím prostředí. Utkání s Mladou Boleslaví vidělo 2550 diváků.

NEJmenší návštěva zavítala do Vršovic (nepočítáme zápasy v „azylu“) na utkání s Kunovicemi. Přerušení nelichotivé série bez výhry sledovalo 989 diváků.

NEJvětší zájem diváků na hřištích soupeřů zaznamenali klokani na Kladně. Na vystoupení slavného týmu minulosti na hřišti nováčka se přišlo podívat 3150 fanoušků.

NEJdelší série bez inkasované branky vydržela brankáři Rabovi 161 minut. Svoji neprůstřelnost demonstroval mezi čtvrtým až sedmým kolem.

NEJdelší sérii bez vstřelené branky zaznamenali klokani šestým až jedenáctým kolem. Celkem 461 minut čekali příznivci zelenobílých na gól. Sérii ohraničil svými brankami Jan Rajnoch.

NEJčastějším výsledkem klokanů na podzim bylo skóre 1:1. Ve čtyřech případech se se soupeřem rozešli po tomto výsledku. Oproti loňskému podzimu je to posun. Loni byla nejčastějším výsledkem porážka 2:3

NEJstarším hráčem, který nastoupil na hřiště, byl v dresu Bohemians Libor Janáček. V červenci mu bylo 34 let.

NEJvyšší podzimní návštěvnost zaznamenaly oficiální internetové stránky FC Bohemians Praha 29.října. Za jeden den (pohárový zápas s Plzní) zaznamenal Virtuální ďolíček 4974 originálních přístupů.

NEJvětší počet čtenářů si přečetlo článek "Příprava s Al-Arabi nedohrána". Kliklo na něj 1543 fanoušků.