Obměna musela přijít, říká Vobořil

Vedení Bohemians prodalo nejlepšího hráče podzimu, což samozřejmě vzbudilo u fanoušků negativní reakci. "Rajnocha jsme nechtěli prodat, ale ten zájem byl tak velký a nabídky velmi výhodné, že jsme nakonec k tomuto kroku přistoupili. Bohemce to pomůže," hodnotí především finanční stránku věci ředitel Bohemians Miloš Vobořil. "Hráči nebudou jen odcházet, ale budeme i posilovat. Přijdou tři hráči ze Slovenska a už je hotový přestup <b>Kamila Novotného</b> z Poštorné," podává Vobořil částečně pozitivní zprávy.

Obměna musela přijít, říká Vobořil

Výčet příchodů se ještě rozroste o hráče z hostování. "Příchází už zmiňovaný Polodna, dále pak Koukal z Pardubic a jednáme ještě o návratu Kotryse z Jihlavy a Rygla z Vítkovic, " jmenuje Vobořil kmenové hráče Bohemky, kteří se fotbalově vzdělávali v jiných klubech. Pro jarní boje posílí zelenobílé řady čtyřiadvacetiletý obránce Kamil Novotný z Poštorné. "Dále pak jednáme o příchodu tří Slováků. Dva už jsou těsně před podpisem, střední a pravý záložník a jeden je zatím ve stádiu jednání," popisuje současný stav Vobořil.

"K obměně kádru muselo dojít. Tak, jak byly nastavené platy hráčů, jsme to ve druhé lize nemohli utáhnout. Rajnochův odchod pomůže klubu finančně a vyrovnáme veškeré závazky vůči hráčům," ujišťuje ředitele klubu. "Pomůže to ke stabilizaci," dodává.