Fotbálek vyhrála horní chalupa

Hráči na soustředění ve Vrchlabí poctivě trénují, i když hlavou se jim samozřejmě honí i nefotbalové myšlenky. "Není to nic příjemného, pořád se o Bohemce píše v novinách, ale makáme nadoraz a uvidíme, jak se situace vyvine," potvrzuje kapitán <b>Libor Janáček</b>. Zítra má do Vrchlabí přijet majoritní akcionář Vejsada a ředitel Křížek. Po schůzce budou snad mít o své budoucnosti jasněji nejen hráči, ale i trenéři.

Fotbálek vyhrála horní chalupa

V médiích se objevila zpráva o nezaplaceném soustředění. "Zase tak horké to nebylo. Byla uhrazena záloha, ale jakmile se hoteliér dozvěděl  o možném konkurzu, chtěl celou sumu. Už je to vyřešeno," potvrdil brankář Pavel Steiner.

Mužstvo trénuje třífázově. Ráno absolvuje na běžkách výběh 25 - 30 km, odpoledne na jiném okruhu druhou porci lyžování a večer zabíračka v posilovně. Zpestřením byl i fotbálek ve čtyřiceticentimetrovém sněhu. "To bylo horší než běžky," ulevil si Steiner. "Ale vyhrála horní chalupa 10:3, tam bydlíme převážně my starší." Výběhy na běžkách absolvují i oba Japonci a společně se Steinerem, Proškem a Kolářem uzavírají startovní pole. "Vidíme je ráno a pak až večer," smál se Marcel Melecký. Po operaci trénuje i gólman Raba, který se prý s běžkami snad narodil.

Zítra jsou na programu závody na čas a v neděli odjezd zpět do Prahy. V pondělí dostane tým volno a od úterý se bude připravovat v Praze. O víkendu Bohemku čekají dva zápasy na Tipsport Cupu - s Viktorkou a Libercem.