Mám jasno, hlásí Uhrin

Čtvrtek - den pravdy, přečetli jste si zde v pondělí. Znamenalo to, že právě dnes trenér <b>Dušan Uhrin</b> rozhodne o kostře týmu, která by měla, doplněna o přišedší fotbalisty, působit v jarní části druholigové soutěže. "Už mám jasno, koho chci a kdo Bohemku minimálně dočasně opustí", potvrzuje znovuzvolený kouč Klokanů. Vzhledem ke stále probíhajícím jednáním však zatím nemůže své myšlenky a přání u všech případů veřejně prezentovat. "Celý týden intenzivně vyjednáváme a mluvíme se všemi fotbalisty, dojednáváme odchody i příchody. Vzhledem k tomu, že tato jednání budou probíhat i celý víkend, nerad bych do pondělka prozrazoval všechny mé záměry. Navíc většina hráčů, o které momentálně nemám zájem, to ještě neví a nebylo by fér, aby to zjistili z Internetu," vysvětluje Uhrin. Několik jmen ale přeci jen uvádí...

Mám jasno, hlásí Uhrin

"Ať se ode mě fanoušci také něco dozví, tak dnes jsme se rozloučili s Růžičkou a Podrazkým. Druhý jmenovaný odchází do Čáslavi, pravděpodobně na hostování. Do pondělka se rozhodnu, zda si ponechám Šefrnu a Majera," prozrazuje dále. Trenér se netají úmyslem mít k dispozici dvacet hráčů, případně o jednoho více. Před víkendem, kdy proběhnou další důležitá jednání o posilách, nechce Uhrin zužovat kádr o další hráče. "Aby mi jich tu potom nezůstalo šestnáct," zvažuje logicky.

Je potěšující, že nejen odchody (Melecký, Kamenský) jsou na pořadu těchto dnů, ale jedná se i o příchodech. Jeden z nich, který je spíše návratem, je na spadnutí. "Michal Polodna se pravděpodobně na jaře objeví zase v dresu Bohemky, mluvili jsme s ním a neměl by to být problém," oživuje kouč naději na comeback žolíka, kterého tahal z rukávu během loňského jara. Polodnovi končí hostování v Blšanech s posledním lednovým dnem a přestože toužil pokračovat v první lize, Uhrin jej zřejmě přivábí zpět.

Na cestě do Bohemky je ale více fotbalistů, jejichž jména se určitě brzy dozvíme. "Musíme to dát dohromady téměř okamžitě, jaro se blíží. Ale už se začíná rozjasňovat. Pevně doufám, že se Bohemka z této neuvěřitelně těžké situace dostane. Když vidím elán a pracovní nasazení pana Vejsady, tak tomu věřím," dodává fanouškům tolik potřebnou naději Uhrin.