Dvořák zůstal Bohemákem

Po sestupu Bohemky do druhé ligy zlákal záložníka <b>Ivana Dvořáka</b> prvoligový Synot. S novomanželkou čekali rodinu a vyhovovala jim i blízkost domova. Jenže za rok je vše zase jinak. Ve včerejším utkání nastoupil proti Bohemce v dresu Českých Budějovic a dvěma góly ji poslal na poslední místo Tipsport Cupu. "Zvláštní pocit nastoupit proti Bohemce, ale jsem rád, že se mi v novém působišti daří a dva vstřelené góly mi mohou pomoci do sestavy. Ale v Bohemce jsem se dostal do ligy a vděčím jí za hodně, Bohemákem už zůstanu," vyznal se Dvořák.

Dvořák zůstal Bohemákem

Angažmá v Synotu Dvořákovi nevyšlo. "Trenér Rabušic mi nedával vůbec šanci. V základu jsme nastoupil jen jednou v Jablonci a myslím, že mi zápas celkem vyšel… Nový trenér Jarolím pak dost sázel na hráče, kteří pod Rabušicem hráli, a tak jsem velmi uvítal zájem Českých Budějovic." Dvořák na jihu Čech hostuje a pokud Budějovice po půl roce projeví zájem, může dojít k přestupu. "Budu se snažit, aby se to povedlo, chci dokázat, že na první ligu mám," tvrdí Dvořák. Do Čech se vrací i s rodinou – manželkou a malým synem. "Neumím si představit, že bych je delší dobu neviděl."

Ivan Dvořák bedlivě sleduje i situaci v Bohemce. "Pravidelně si volám s Liborem Janáčkem a s Marcelem Meleckým, ale ten teď odešel do  Kladna. Ve fotbale se většina věcí odvíjí od financí a ty v Bohemce nejsou, a proto Bohemka je tam, kde je," předložil jednoduchou analýzu krize. "Ale věřím, že se Bohemka zase dá dohromady a do ligy se vrátí."