Mohli jsme vyhrát, prohlásili oba trenéři

Na jedné věci se na tiskové konferenci shodli oba trenéři. „Šlo o utkání plné nasazení, s výbornou atmosférou a diváci se měli na co dívat,“ tvrdil trenér domácích Jaroslav Netolička svorně s koučem hostí Dušanem Uhrinem. Oba lodivodové také shodně odhadli výšku, ve které visely všechny tři body. Pro oba to bylo na dosah, každý z nich ale tvrdil, že po nich více sahali jeho svěřenci. „Kdyby Střihavka zamířil kamkoliv vedle gólmana, odvezli bychom si vítězství,“ vracel se Uhrin k tutovce střídajího hráče v samotném závěru zápasu. Netolička nato předestřel svůj pohled: „Bohemka sice může říkat slovo kdyby o šanci Střihavky, my ale my těch kdyby měli. Vždyť jsme hosty výrazně přestříleli a mohli rozhodnout už mnohem dříve.“...

Mohli jsme vyhrát, prohlásili oba trenéři

Kouč Klokanů Dušan Uhrin nebyl spokojen s prvními minutami obou poločasů. "Měl jsme velice špatný začátek. Domácí se brzy dostali do třech šancí, z nichž jednu využili. Teprve potom jsme se rozběhali a získali převahu. Špatně jsme ale vstoupili i do druhé půle. Nakonec jsem s bodem velice spokojen, protože jsme prohrávali," hodnotil Uhrin.

Podobně, ale z pohledu druhé lavičky, popisoval průběh utkání trenér Netolička. "Vstoupili jsem do zápasu velmi dobře a brzy vedli. Bohemka nás přehrávala až ve chvíli, kdy začala hrát po zemi. Poté už pro zbytek poločasu převzala iniciativu. Druhý poločas už byl vyrovnanější, my jsme hodně zlobili standardkami. Projevila se ale nezkušenost některých hráčů, tyto situace těžko zvládáme," narážel Netolička na to, že domácí dvakrát neudrželi jednobrankové vedení.