Do Olomouce bez Táborského

Fotbalisté Bohemians se na Moravu vydají už den před zápasem. V pátek ve čtyři hodiny vyrazí od vršovického stadiónu vstříc dalším bodům. Série neporazitelnosti klokanů trvá už jedenáct zápasů, ale tentokrát trenér Dušan Uhrin musí vyřešit složitý problém s absencí krajních záložníků. Po Balážovi se zranil i levý záložník Ivo Táborský. "Jeho kotník ještě není v pořádku. Zatím nevím, kdo ho nahradí," říká Uhrin. Zápas by se nakonec měl odehrát na hlavním Andrově stadiónu, protože "A" tým Sigmy hraje tento víkend na hřišti Slavie.

Do Olomouce bez Táborského

Uličného elitní výběr sehraje utkání ve stejný den jako "B" tým, tudíž se do rezervy příliš hráčů nepřesune. Nastoupit by mohl Martin Vyskočil, který nesmí hrát jedno prvoligové utkání kvůli karetnímu trestu, ale ve druhé lize nastoupit může. Trenér Bohemians Dušan Uhrin se kromě Táborského musí obejít bez marodů Baláže, Bednáře a Lesáka.

Pravděpodobná sestava Bohemians: Václavík - K. Novotný, Janáček, Švejdík, Třasák - Čapek, Strnad, Szabó, Koukal - Huňa, Střihavka.