Torzo Bohemky bojuje o naději

Po sobotní porážce Kladna v Brně se opět oživila šance na třetí místo ve druhé lize. Proti Drnovicím však bude trenérovi Dušanu Uhrinovi chybět trojice potrestaných hráčů Obermajer, Táborský, Strnad. Dva dny navíc netrénoval kapitán Libor Janáček a ještě v sobotu hraje v dresu jednadvacítky přátelské utkání Koukal. "Když vyhrajeme, naše ztráta na Kladno bude jen dvoubodová. Ještě chceme bojovat," říká kouč Uhrin. Zápas začíná v neděli v 17 hodin ve vršovickém Ďolíčku.

Torzo Bohemky bojuje o naději

Jistá je neúčast tří jmenovaných karetních hříšníků. Janáček sice netrénoval, ale do zápasu by se měl dát do pořádku. Hodně napoví sobotní trénink. Koukal strávil druhou polovinu týdne na soustředění s jednadvacítkou. V sobotu od 20 hodin sehraje výběr mladíků přátelské utkání s Tureckem v Mladé Boleslavi. Koukal by však měl odehrát maximálně poločas a pro nedělní utkání s Drnovicemi bude trenéru Uhrinovi k dispozici od začátku utkání. "Sestava, to bude asi problém," přiznává Uhrin. Drnovicím stačí bod k definitivě postupu. Ovšem do Vršovic přijedou bez Tumy, Holomka, Kropáčka, Třasoně a Sokola. Sestřih z utkání proti Drnovicím uvidíte ve zpravodajské relaci ČT 1 Branky, body, vteřiny v 19:45. Obsáhlejší reportáž pak přinese pořad na ČT 2 Dohráno. 

Předpokládaná sestava Bohemians: Václavík - K.Novotný, Janáček, Švejdík, Třasák - Baláž, Szabó, Čapek, Koukal - Bednář, Střihavka.