Fotbalisté k zápasu nastoupí

Pátek, 14 hodin. Ve vršovickém Ďolíčku začíná předzápasový trénink. Na tribuně mu přihlíží Tomáš Kuchař, bývalý hráč Bohemians, který se v současnosti snaží vyvázat ze smlouvy s ruským týmem z Jaroslavli. "Do Bohemky bych klidně šel, ale když to slyším...," naráží Kuchař na současný vývoj v Bohemians. Trenér Dušan Uhrin už ví, že vedení znovu nesplnilo slib a nové posily nemohly být zaregistrovány. "Co mám dělat, musím se s tím smířit. Vezmu dorostence a uvidíme, jak to odehrajeme." Hráči do Teplic, kde se utkání hraje odjedou. Žádná stávka nebude. "Nikomu by to neprospělo," tvrdí fotbalisté. Bude to zvláštní utkání, i proto ho možná ze své nabídky stáhly sázkové kanceláře.

Fotbalisté k zápasu nastoupí

Tomáš Böhm ze společnosti Bohemians Football dosadil do čela Bohemians Marka Víta, ale jeho vládnutí zatím nenese žádná pozitiva. Přestupy nebyly odblokovány, hráči nedostali cílové prémie za minulý ročník. Vít navíc s týmem příliš nekomunikuje. "Ten se tady vždycky ukáže, když už jsou všichni pryč," říká jeden z pracovníků Bohemians. Hráčům ani nezdůvodnil zdržení výplat cílových prémií. "Asi si dáme jeho fotku na nástěnku do kabiny. Jinak totiž za chvilku zapomeneme, jak vypadá," vtipkují hráči. Zamýšlená stávka kvůli nesplněným slibům se neuskuteční. "Nechceme to už hrotit. Nastoupíme a příští týden uvidíme, jak se situace vyvine," zní hlas z kabiny.

Trenér Dušan Uhrin se po dotazu na sestavu jen pousmál. "Kdo zbyl, toho beru s sebou." Uhrin počítá i s výpomocí dorostenců. "V pátek dopoledne jsem se byl podívat na dorost v přáteláku se Spartou. Líbil se mi hlavně Zinhasovič. Vezmu si čtyři dorostence a také Janáka, který už postoupil do mužské kategorie," vypočítává Uhrin. Nemůže využít služeb Lesáka, který si odpykává jednozápasový trest za čtyři žluté karty z minulé sezóny.

Zápas začíná na hlavním teplickém stadiónu v sobotu v 17 hodin. Na internetových stránkách můžete sledovat on-line přenos.

Předpokládaná sestava Bohemians: Raba - Matuszny, Obermajer, Strnad, Třasák - Janák, Szabó, Zihnasovič, Koukal - Huňa, Klesa.